Prima reacție a fostei soții a lui What’s Up după ce polițiștii l-au încătușat pe artist: “Sunt șocată! Din fericire…”

Publicat: 09/12/2019 | 20:57

Simina, fosta soție a lui What’s Up, a oferit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, primele declarații după ce acesta a fost încătușat în această seară de polițiști. Oamenii legii au fost alertați de actuala iubită, Alice Badea, care a sunat la apelul unic de urgență. Cei doi și-au asumat relația în urmă cu trei luni.

Citește și: Care este legătura dintre actuala iubită a lui What’s Up și fosta soție, Simina

Simina, primele declarații după ce What’s Up a fost încătușat

Conform unor surse, What’s Up a devenit violent cu Alice Badea, iar aceasta s-a temut pentru viața ei și a sunat imediat la poliție. Când a văzut echipajul sosit la ușa apartamentului iubitei sale, cântărețul a devenit și mai furios. Acesta se pare că a fost momentul în care oamenii legii l-au încătușat și l-au dus la secție. Aici au ajuns și părinții artistului, dar și Alice Badea, care și-a închis telefonul.

Despre ieșirile violente ale lui What’s Up se știe de pe vremea când forma un cuplu cu fosta soție, de care a divorțat vara aceasta. Contactată telefonic în urmă cu puțin timp, Simina a rămas fără cuvinte pentru câteva secunde și a transmis că este alături de Alice Badea în această situație delicată.

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declatat Simina în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Știre în curs de actualizare.