Prima reacție a ex-nevestei lui Răzvan Simion, după ce a aflat că fostul ei soț s-a despărțit de Lidia Buble: „Sfârșitul e…”

Publicat: 08/06/2020 | 16:21

Lumea mondenă a primit o veste-șoc, iar informația potrivit căreia un cuplu celebru a decis să pună capăt relației i-a luat pe foarte mulți prin surprindere. În astfel de situații, se fac speculații diverse, însă cel care a anunțat despărțirea a fost chiar Răzvan Simion, în mediul online.

”Matinalul” i-a anunțat pe urmăritorii săi că el și Lidia vor pleca ”într-o călătorie a regăsirii de sine”, numai că drumurile vor fi separate. Însă vor rămâne ”o echipă” pentru a construi ”proiecte muzicale”.

“Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a scris Răzvan Simion în mediul online.

După un astfel de anunț, bineînțeles că internauții au dorit să afle și care a fost prima recție a Dianei Simion, fosta soție a lui Răzvan. (CITEȘTE ȘI: RĂZVAN SIMION SUFERĂ „CA UN CÂINE” DUPĂ DESPĂRȚIREA DE LIDIA BUBLE. CARE AR FI, DE FAPT, MOTIVUL REAL AL SEPARĂRII)

Diana Simion, mesaj subliminal

Cei care așteptau un comentariu referitor la despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble au fost dezamăgiți, într-o primă fază, pentru că Diana Simion a postat doar o fotografie pe pagina sa de socializare.

Fosta soție a lui Răzvan Simion nu dorește, iată, să se lanseze în comentarii despre problema sentimentală apărută între Răzvan și Lidia, dar una dintre cărțile care au fost surprinse în respectiva fotografie a dat de gândit.

În fotografia postată de Diana Simion apar 5 cărți – aflate pe noptiera ei, cu certitudine, pentru a fi lecturate -, însă una dintre ele are un titlu sugestiv: ”Sfârșitul e mereu aproape”. Iar foarte mulți internauți au ajuns la concluzia că un astfel de titlu, postat într-un astfel de moment, face mai mult decât zece comentarii. (VEZI ȘI AICI: UNDE LOCUIEȘTE LIDIA BUBLE DUPĂ „DIVORȚUL” DE RĂZVAN SIMION. CUM ÎȘI RĂSFAȚĂ ARTISTA GAZDA)