Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Victor Slav: „Dragul meu…”

Publicat: 25/03/2020 | 09:11

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus adio, iar admiratorii sexy-blondinei sunt de părere că vedeta pornește pe un nou drum sentimental. Iar cel care se află în pole-position este chiar… Victor Slav, fostul soț al Biancăi.

Bianca Drăgușanu a spus, de foarte multe ori, că Victor Slav a fost și rămâne un om special, insistând și asupra ideii că nu a lovit-o nici măcar cu o floare. Mulți sunt de părere că Bianca și Victor Slav s-au împăcat, iar blondina a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie și un mesaj… interpretabil.

 ”Darling, there is no upgrade after me ???????? #????, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei, mesajul  –”Dragul meu, nu există ceva mai bun după mine” – fiind unul extrem de sugestiv și destinat, au presupus fanii, chiar lui Alex Bodi.

(CITEȘTE ȘI: GESTUL INCONȘTIENT FĂCUT DE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS)

Bianca Drăgușanu

”Trebuie să arătăm impecabil”

Bianca Drăgușanu se arată fericită și optimistă pe rețelele de socializare. Blondina le-a mărturisit fanilor pe Instagram că vrea să se axeze mai mult pe întreținerea fizicului său, să mănânce sănătos, să meargă la sală și să se gândească mai mult la zilele de vară care urmează să vină.

”Țineți cont că totul este trecător… și că, da, urmează să vină vara și trebuie să arătăm impecabil. Așa că mai ușor cu toate prostiile că putem să mâncăm sănătos chiar dacă stăm acasă, chiar dacă nu gătești.”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram.