Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a jignit-o în fața fostei sale soții

Publicat: 24/04/2021 | 09:26

Iată că a apărut și prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a bârfit-o pe blondină la fosta sa soție.

Potrivit Spynews, Gabi Bădălău ar fi purtat o discuție halucinantă cu Claudia Pătrășcanu. Artista i-ar fi reproșat fostului soț faptul că Bianca Drăgușanu i-ar fi jignit copiii și i-ar fi făcut” niște săraci”.

”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, spune Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat. Nu, însă, pentru a-i lua apărarea Biancăi Drăgușanu ci pentru a o pune la zid. În fața fostei sale soții, afaceristul a jignit-o pe actuala iubită și a vorbit despre ea extrem de urât. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ PE INSTAGRAM? ȚINUTA CARE A RIDICAT SEMNE DE ÎNTREBARE)

”E o psihopată și o nebună”, este reacția uluitoare a lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu i-a reproșat fostului soț atitudinea pe care o are în legătură cu toată situația.

”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a adăugat Claudia Pătrășcanu. Fanii au așteptat cu sufletul la gură să vadă cum va reacționa Bianca Drăgușanu, după ce a aflat de jignirile pe care iubitul i le-a adus.

Blondina a publicat pe contul său de Instagram un video motivațional cu Lidia Fecioru, care spune:  ”Țineți minte că e greu să ierți, dar cel mai greu este să ai încredere din nou”. Semn că nu va trece prea ușor cu vederea peste incidentul neplăcut, mai ales acum când și-a pierdut încrederea în Gabi Bădălău după ”isprava” făcută.