Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după ce a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău „Este adevărat”

Publicat: 06/01/2021 | 11:17

Bianca Drăgușanu face primele declarații, după ce CANCAN.RO a publicat imagini în care ea apare în compania lui Gabi Bădălău la shopping în Dubai.

CANCAN.RO a intrat în posesia unor imagini care îi au ca protagoniști pe Bianca Drăgușanu și nimeni altul decât Gabi Bădălău, aflat în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu.

„Donjuanul” dâmbovițean a fost surprins marți (5 ianuarie 2021) în compania Biancăi Drăgușanu într-un renumit magazin din Dubai. Mai exact, cei doi au vizitat reprezentanța Dior. După cum se observă și în imagini, Gabi Bădălău pare că a abordat în Emirate un stil vestimentar „mioritic”. Bădălău și-a asortat treningul ”spectaculos” cu ceasul scump din aur. Din „peisaj” nu a lipsit nici indispensabilul accesoriu din pandemie, masca de protecție.

CITEȘTE ȘI: Florin Salam, spectacol incendiar cu manele, șampanii și dedicații la Dubai! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat parte la distracție

„Gabi s-a comportat ca un gentleman”

La scurt timp după publicarea acestor imagini, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații despre posibila relație pe care ar avea-o cu Gabi Bădălău.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.