Prima reacție a Addei, după ce și-a înjurat soțul ca la ușa cortului la Asia Express: ”Căsătoria nu e…”

Publicat: 25/02/2020 | 20:27

A apărut și prima reacție a Addei, după ce și-a înjurat soțul ca la ușa cortului în cadrul emisiunii la care au participat, ”Asia Express”. 

După ce au văzut ultimul episod din cadrul emisiunii ”Asia Express”, fanii au pus-o la zid pe Adda. Aceștia au criticat-o dur pentru atitudinea pe care a avut-o față de soțul ei.  Cântăreața a avut o criză de nervi chiar în fața camerelor și l-a jignit pe partenerul ei de viață fără nicio reținere.

Artista și-a dat seama că a greșit și a vrut să-și scuze comportamentul neadecvat în fața fanilor, mărturisind că ”Asia Express” a fost o experiență extrem de grea. (CITEȘTE ȘI: ADDA S-A DEZBRĂCAT PE INTERNET, IAR FANII AU LUAT-O RAZNA: ”ÎN REALITATE EȘTI O UMFLATĂ URÂTĂ”)

”Asia Express a fost cel mai greu drum pe care l-am parcurs vreodată şi mă bucur că am trecut prin această experienţă alături de jumătatea mea. A fost o călătorie plină de lecţii, călătorie pe care poţi să o simţi şi să o înţelegi doar dacă eşti acolo. Căsătoria nu e doar despre bine, este şi despre rău, greşeli, greutăţi, iubire şi iertare! Stop hating, start loving!

Asia Express continuă! La fel şi iubirea noastră nebună!”, a scris artista pe Instagram.

Adda și soțul ei

Un fan de-al artistei, însă, nu a fost mulțumit de explicația Addei și a răbufnit: ”Ești exact opusul omului de la TV, din clipuri. Mahalagioaică, vorbeşti urât, extrem de urât. Pretenții de artist, dar caracter urât. Cătălin e un om bun, dar dacă vei continua aşa va pleca și să nu te întrebi de ce!”.

Adda s-a confruntat cu depresia postnatală

Adda este una dintre mămicile care s-a confruntat cu depresia postnatală. Îndrăgita cântăreață a vorbit deschis despre experiența care a lăsat și acum urme adânci. Depresia după naștere constituie o problemă cu care se confruntă un procent destul de îngrijorător de proaspete mămici.

Iar Adda a focut una dintre mămicile care s-au confruntat cu depresia postnatală, însă, la început a refuzat să creadă că i se întâmplă tocmai ei acest lucru. (CITEȘTE ȘI: ADDA S-A DEZBRĂCAT DE HAINE DUPĂ CE A SLĂBIT 24 DE KILOGRAME. CUM ARATĂ ACUM ARTISTA)

„Auzisem de fenomenul des întâlnit al depresiei postnatale, însă nu m-am gândit inițial că voi trece prin asta. Ca orice om, te gândești că nu are cum să ți se întâmple ție. Cred că primele semne au apărut chiar după naștere doar că nu am vrut să trag niște concluzii pripite și am sperat să fie ceva de moment pe un fond de oboseală și consum emoțional foarte mare.”, a povestit Adda, pentru 123.mama.ro.