Prima imagine cu Florin Salam în rolul de bunic: ”frumos în viaţă să guşti din tot ce înseamnă putere”

Publicat: 23/12/2019 | 15:11

 ”Un bunic tânăr și neliniștit”, așa s-a caracterizat Florin Salam după ce a aflat că va avea un nepoțel. Și, în ciuda unor probleme de sănătate – datorate epuizării – celebrul manelist a putut fi văzut de admiratori în timp ce îl duce pe micuț pe umeri.

Florin Salam este cu adevărat fericit, iar fotografia în care apare alături de nepoțelul său spune totul. Artistul se simte împlinit, în postura de tată și bunic, declară că le-a văzut ”pe toate” și că speră ca puterea să nu îl părăsească.

„E frumos în viaţă să guşti din tot ce înseamnă putere. Pentru mine a fi tata, a fi bunic… am trăit să le văd pe toate. Îmi doresc doar să îmi rămână puterea în continuare”, a mărturisit Florin Salam.

”Mi-a promis că se va cuminți”

Când a aflat că va deveni bunic pentru prima dată, celebrul manelist Florin Salam i-a făcut fiicei sale o promisiune… specială.

„Mi-a promis că se va cuminţi, în sensul că va fi un bunic foarte bun. Pe la 3 luni ni s-a spus că este fetiţă. La patru luni jumate ne-a spus că este băieţel. Mattias, am ales amândoi acelaşi nume fără să ştim. Ştefan de la mama”, a povestit Betty Salam cu mai mult timp în urmă.