Prima imagine cu actrița Camelia Mitoșeru, după ce a suferit o operație la cap. Cum arată după intervenție

Publicat: 23/02/2021 | 21:57

După ce a suferit o intervenție chirurgicală la cap, Camelia Mitoșeru a ajuns acasă. Vestea a fost dată cu mare bucurie chiar de către fiul marii actrițe, Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a postat pe Facebook prima imagine cu mama sa, Camelia Mitoșeru, după ce cunoscuta actriță a trecut printr-o operație la cap. Din cauza intervenției chirurgicale, Camelia Mitoșeru a fost nevoită să se radă în cap, însă în imaginea postată de fiul său, aceasta este extrem de veselă și cu zâmbetul pe buze, așa cum i-a obișnuit pe toți.

Medicul Vlad Ciurea, despre starea Cameliei Mitoșeru în urmă cu câteva zile

Prof. Univ. Dr. Vlad Ciurea este neurochirurgul care a operat-o pe cunoscuta actriță pe 4 februarie, după ce i-a fost descoperită o tumoră beningă-meningiom la nivelul capului. În urmă cu câteva zile, medicul era destul de optimist în legătură cu starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru.

“Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mai departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat Vlad Ciurea în cadrul unui interviu oferit zilele trecute la Antena Stars.