Prima fotografie cu băiețelul Christinei Ich și al lui Alex Pițurcă: ”Ți-a dat voie să îl arăți?”

Publicat: 09/02/2020 | 17:37

Christina Ich aducea pe lume un băiețel, Noah, la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Frumoasa mămică a făcut promisiunea că poza cu băiețelul nu va apărea pe rețelele de socializare. Dar, între timp, s-a răzgândit. Și a decis că trebuie să împartă fericirea de a avea un băiețel minunat cu prietenii.

I-a dat voie, firește, și lui Alex Pițurcă, tatăl micuțului, să facă același lucru. Doar că la postarea lui de pe Instagram o prietenă la întrebat, în glumă, dacă a fost lăsat Christina să urce poza!

”Ți-a dat voie Cristina sa îl arați??????”, a fost hazlia întrebare, în timp ce multe alte mesaje au fost admirative și cu urări de bine. ”Ce copiii frumosi face Ich!!”, ”Cel mai dulce????Sa va trăiască și sa fiți fericiți împreună toată viata”, ”Foarte foarte frumos ????seamănă cu amândoi ♥️Dumnezeu sa îl binecuvânteze”, ”Doamne cât seamănă cu Cris, așa frumusețe!????????❤️ Sa fie sănătos și fericit!”, sunt câteva dintre ele.

Christina a postat mai multe fotografii cu Noah, iar la un moment dat le-a transmis prietenilor că este ultima apariție a micuțului. ”E foarte greu să mă abțin să nu-l postez! Dar trebuie să recunosc că este mândria mea! Gata, ultima”, a scris Christina Ich pe poza băiețelului.