“Prima Doamnă” a fotbalului românesc a născut în secret de Florii. “Abia aștept să…”

Publicat: 18/04/2020 | 23:03

Răzvan Burleanu și-a amânat, încă o dată, nunta! Acum, virusul ucigaș nu i-a mai dat voie să-și conducă iubita, de mână, la starea civilă! Șeful Federației Române de Fotbal e supărat… Da’ de unde! Vestea-bombă v-o anunță, în exclusivitate, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România: Răzvan Burleanu a devenit tătic! Da, are o fetiță, Maria, care s-a născut chiar de Florii.

De doi ani, Răzvan Burleanu și Anamaria își tot propun ca verighetele să le găsească degetele, dar din diverse motive au amânat mult-doritul eveniment. Însă Cel de Sus le-a dat, probabil, cel mai frumos dar, duminica trecută, chiar de Florii. Atunci, fosta Miss Boboc și, apoi, participantă la diferite evenimente de modă a adus pe lume o fetiță frumușică foc! Maria este numele micuței, pe care cei doi îl aleseseră din timp. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA MANECHINĂ PARE BLESTEMATĂ DUPĂ CE A NĂSCUT! E ÎN PROCES CU TATĂL COPILULUI, IAR ACUM…)

Anamaria, iubita șefului FRF, a adus pe lume o fetiță, chiar de Florii

Nuntă + botez la pachet!

Iar dacă soarta în privința căsătoriei le-a fost potrivnică, acum, Răzvan și Anamaria și-au programat o dublă ceremonie, peste câteva luni, botezul fetiței și cununia lor. Cei doi nu-și mai încap în piele de fericire, iar Ana este numai lângă micuță, în timp ce Răzvan o soarbe din priviri, de la laptop-ul în fața căruia se ”înșurubează” în zilele în care nu merge la sediul FRF, dar lucrează de acasă.

(NU RATA: THEODORA BECALI, PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDĂ. CÂND URMEAZĂ SĂ DEVINĂ MAMĂ)

Bunicul micuței, Gică Burleanu, este și el în culmea fericirii. Spune că a întinerit cu 50 de ani când i-a sunat telefonul și a aflat vestea. ”Am o nepoată, o fetiță născută chiar de Florii. E o bijuterie. Nu am văzut-o în realitate, nu am avut cum, cu coronavirusul ăsta. Dar am văzut-o pe telefon. Dacă nu era pandemia asta, la București mă găseai acum. Abia aștept să ieșim din criza asta, să merg să o văd. După atâtea rele, mai vine și ceva bun! Le doresc să aibă cât mai mulți”, au fost primele cuvinte ale lui Gică Burleanu, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Anamaria și Răzvan au devenit, de Florii, părinți

În ciuda emoțiilor, Gică Burleanu a găsit portița să scoată o glumă, așa cum, de altfel, o face zi de zi: ”Nu-i asta problema, cu căsătoria. Păi, am citit zilele astea o știre… Nu mai știu în ce țară, i-a cununat pe ăia în mașină: actele, își dau masca jos, se pupă mireasa și gata!” Serios vorbind, proaspătul bunic a dezvăluit că nu e nicio grabă cu cununia fiului său și a Anei, ”practic, ei sunt deja căsătoriți, se cunosc de pe băncile liceului, sunt de atunci împreună!”

Gică Burleanu, în „cantonament” de Paște

Gică Burleanu respectă, întocmai, ordonanțele militare. E în cantonament, cum zice el. ”Ies din casă poate o dată la două zile, jos, la scara blocului, că avem magazin chiar acolo. Nu stau prea mult. Văd și eu ce se întâmplă, e greu, dar trecem noi și prin asta”, a dezvăluit Gică. Dar… se amuză: ”Strămoșii noștri fugeau cu sulița-n fund!”. Povestește că, în această perioadă, s-a documentat foarte mult, dar nu uită nici de condiția fizică: ”Cum compensez abdomenele? Iau scamele de pe jos! Nu mai suport o scamă!”

(VEZI AICI: AVEM PROBA “INFIDELITĂȚII” PRINȚULUI. SOȚIA A REACȚIONAT PROMPT: “AM BĂGAT ACTELE DE DIVORȚ ȘI…”)

Spune că a revăzut multe filme istorice, românești, că îi plac la nebunie, dar și că s-a întrebuințat serios, mai ceva ca atunci când ”ara” mijlocul terenului, cu munca prin locuință. ”Am făcut curățenie cred că pentru tot anul, în fiecare zi mai iau câte ceva, mai aranjez câte ceva”, zice Burleanu senior.

Răzvan Burleanu a devenit tată! Anamaria, iubita lui, i-a dăruit o fetiță chiar de Florii

A închis afacerea familiei

Gică Burleanu, cel care se ocupă de câțiva ani de afacerea familiei, având terenuri de mini-fotbal în Bacău și Onești, a fost nevoit să pună lacătul pe ușă, odată cu pandemia de coronavirus care a invadat și România și care a impus restricțiile ordonanțelor militare. Nu e deloc dărâmat. ”Am închis din prima zi. Rar mai mergem pe acolo, eu și fii-miu. Ba chiar eu am fost o singură dată, el, de mai multe ori. Mai e de curățenie, din când în când, pe acolo, de smuls iarba din jur. Asta e, deocamdată.

(AFLĂ AICI: EL E CELEBRU, DAR FRATELE LUI… ŞEFUL FRF ARE UN ”GEAMĂN” CARE URĂŞTE FOTBALUL! CUM ARATĂ ”COPIA” LUI RĂZVAN BURLEANU)

Dar, în viață e o lege a compensației, mai câștigi, mai pierzi… Când o să ieșim din criză, din ordonanța asta, o să vină mai multă lume la mișcare”, a spus Gică Burleanu.

Gică, ajutor de bucătar

Gică Burleanu și soția lui și-au făcut, din timp, cumpărăturile pentru sărbătorile pascale. Fostul fotbalist zice că e ”șef de bucătărie”, dar recunoaște apoi că doar a glumit. E drept, se va afla în bucătărie, pentru mâna de ajutor necesară. ”Doar de curățat mă ocup. O ajut pe nevastă-mea. Sunt ajutor de bucătar”, a dezvăluit tatăl șefului de la FRF.

(AȘA S-A SCRIS ISTORIA: TATĂL ȘEFULUI FRF DEZVĂLUIE CINE ”L-A TRĂDAT” PE LUPESCU: ”DE ACEEA A PIERDUT!”)

”În rest, ce să zic? Mi-e dor să ies, să mai alerg… Păi, când mergeam la teren, zilnic cred că făceam 10 kilometri. Acum, fac 50 de metri, mișcarea când duc gunoiul”, a încheiat Gică Burleanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)