Prima declarație a Biancăi după divorțul de Bodi: ”A avut și are mai multe aventuri! De azi, eu am altă viață…”

Publicat: 11/03/2020 | 16:03

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, în fața notarului, iar scenariul anticipatei despărțiri – despre care s-a vorbit intens în ultimele luni – a devenit realitate în cursul zilei de marți. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, sigura declarație a Biancăi Drăgușanu după despărțirea de soțul ei.(CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A PĂRĂSIT-O PE BIANCA PENTRU O RUSOAICĂ?! AM INTRAT ÎN POSESIA IMAGINILOR CARE ÎL DAU DE GOL!)

După șașe luni de la momentul în care au spus un ”Da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au deci să pună punct relație tumultuoase pe care au avut-o. După mai multe episode violente, dar și după ce afaceristul ar fi ”călcat strâmb” cei au hotărât să meargă pe drumuri separate. Cei do și-au încheiat socotelile în fața notarului.(NU RATA: VICTOR SLAV, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A AFLAT CĂ BIANCA DRĂGUȘANU A DIVORȚAT DE ALEX BODI: „A SOSIT MOMENTUL SĂ…”)

La aproximativ 24 de ore de când, official, a devenit o femeie liberă, Bianca Drăgușanu a oferit site-ului nr.1 din România singura declarație după divorțul de Alex Bodi.(VEZI ȘI: MAMA BIANCĂI ȘI-A DENUNȚAT GINERELE LA POLIȚIE: ”ESTE AGRESIV CU FIICA MEA! A FĂCUT SCANDAL ÎN CASĂ PÂNĂ LA 3 DIMINEAȚA…”)

”A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu din data de 10 martie încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Prima declarație a Biancăi după divorțul de Bodi

Alex Bodi ar fi ”tradus-o” cu o rusoaică

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de unul dintre motivele care ar fi dus la destrămarea cuplului Bianca Drăgușanu – Alex Bodi. (NU RATA: AVEM SINGURELE IMAGINI DE LA SCANDALUL DIN PARC DINTRE MAMA & SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi ar fi părăsit-o pe vedetă pentru o rusoaică sexy, care trăiește în Londra. Din câte se pare, cei doi au o relație extrem de strânsă, iar zilele trecute, din ”pură coincidență”, Alex Bodi și Daria Radionova au evocat aceleași locuri din Monaco. Sursele noastre susțin că ambii au postat imagini din același locații, dar ulterior rusioaca a șters toate fotografiile de pe site-ul de socializare.

Tot întâmplător, la scurt timp după excursia din Monaco, la secțiunea ”following” de pe pagina de Instagram a Dariei Radionova au apărut și prietenii care l-au însoțit pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu, printre aceștia numărându-se și Josip.

Scandal la notariat 

În cursul zilei de marți, Bianca și Alex s-au prezentat la notar pentru a pune capăt mariajului lor. Cel care ar fi făcut primul pas este Alex Bodi, care i-ar fi trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare prin care trebuia să se prezinte la notar. Doar că, la un moment dat, ar fi izbucnit un scandal uriaș. Bianca a ieșit la fereastra notariatului și a strigat în stradă: „Sunați la 112! Sunați la 112!”. Iar apoi, pe fereastră, a fost aruncat un telefon mobil, potrivit unor publicații din România. ”Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a mai spus Bianca.

 

Bianca și Alex au divorțat după doar șase luni

Alex Bodi a strâns-o de gât pe Bianca Drăgușanu?!

În toamna anului trecut, vedeta a fost agresată de musculosul afacerist în parcarea unui club din zona de nord a Capitalei. Potrivit unor surse D.A.S categoria A, cu puțin înainte de miezul nopții, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care se afla la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și Alex a izbucnit un mega-scandal, care a fost presărat cu momente de agresiune. (NU RATA: EI SUNT CONCURENȚII DE LA “INSULA IUBIRII” CARE L-AU INSPIRAT PE CODIN MATICIUC ÎN “MIAMI BICI”)

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant pe Bianca. În drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe soția sa.

”Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a strigat Alex Bodi către soția sa, potrivit surselor D.A.S.

Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-a bruscat și agresat soția, Alex Bodi, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi.