Prietena lui Flick a fost diagnosticată cu noul coronavirus! Tânăra de 23 de ani este internată la un spital din București

Publicat: 24/03/2020 | 14:31

Flick, domnul Rimă, așa cum este recunoscut în România, trece prin momente grele. Prietena sa Bianca, în vârstă de 23 de ani a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus vineri, 20, martie. Tânăra a călătorit la începutul lunii martie cu un grup de prieteni în Barcelona, locul din care se presupune că ar fi contactat virusul.

Filcea Sebastian Andrei, a făcut aseară LIVE pe contul său de Instagram, acolo unde a prezentat, de altfel, cazul tinerei sale prietene, Bianca, care are 23 de ani și este originară din Câmpina, Prahova. Tânăra a intrat ulterior în conversație și și-a prezentat povestea. Aceasta a mărturisit că în prezent se află internată la un spital din București,  încă de sâmbătă dimineață și că se simte bine.

CITEȘTE ȘI: Numărul persoanelor din România infectate cu coronavirus a ajuns la 762. S-au înregistrat 186 de cazuri în 24 de ore!

Cum a început totul?

Bianca a povestit toți pașii care au adus-o în acest stadiu. Tânăra a spus că nu știe exact cum a putut contacta virusul, dar cele mai plauzibile variante ar fi în avion sau în Barcelona, acolo unde a fost în vacanță de curând. De asemenea, aceasta a mărturisit că alte două prietene cu care au călătorit au fost confirmate cu Covid-19.

Are o formă ușoară de Covid-19

De asemenea, în timpul LIVE-ului făcut de prezentatorul Andrei Filcea, Bianca a mai spus simptomele inițiale pe care le-a avut. Aceasta a început să simtă la început săptămânii trecute o ”jenă în gât”și tuse seacă. Febră nu a făcut deloc. Inițial a crezut că este doar o răceală. Ulterior, a văzut că simte o usturime în nas care încet-încet nu o lasă să respire, motiv pentru care a sunat medicul de familie care i-a recomandat să sune la Tel VERDE.  Specialiștii au îndemnat-o după prezentarea simptomelor să sune la 112. De aici a fost contactată de specialiștii DSP care au testat-o vineri, 19 martie.

La doar o zi, tânăra și-a făcut bagajul si a fost transportată cu izoleta la spital.

CITEȘTE ȘI: Pacient depistat cu coronavirus la Spitalul Floreasca din Capitală. 7 medici și 23 de asistenți, în autoizolare

Se uită la seriale pe laptop în salonul de spital

Viața în spital nu este deloc rea pentru oamenii care au forme ușoare de Covid-19. Bianca, spre exemplu, a mărturisit în timpul LIVE-ului că se simte foarte bine acum, nu mai tușește și nu se plictisește în salon. Aceasta se uită fie la TV, fie la seriale pe laptop-ul personal.