Prezicerea lui Maticiuc după ce a văzut fotografia Innei + Reacțiile Antoniei și Lidiei Buble

Publicat: 18/12/2020 | 07:54

Inna nu numai că este una dintre artistele după care publicul se dă în vânt, dar ar fi și cea mai urmărită pe rețelele de socializare. Iar cântăreața din Constanța știe prea bine asta, așa că nu ratează niciun moment pentru a-și incita fanii cu poze fierbinți!

La una dintre postările sale, în care posteriorul joacă rolul principal, Codin Maticiuc a făcut prezicerea: ”Va fi cea mai apreciată poză a ta. Simt eu!” Și au urmat comentariile care nu mai au nevoie de explicații ale unor nume celebre din showbiz-ul românesc. ”Aiiii”, ”Uuuuuuu”, au reacționat Mihaela Rădulescu și Lidia Buble. Și Antonia nu s-a putut abține și i-a dat o apreciere Innei. Deliric, iubitul cântăreței din Constanța, a replicat cu umor: ”Atenție la rechini!” (CITEȘTE ȘI: ORBAN, LUAT LA ROST DE ARTIȘTI!  ANTONIA, DELIA ȘI INNA, PRINTRE EI: ”ASTA AM CONSTATAT CU SURPRINDERE!”)

Inna, apariții incendiare pe litoral

Inna și-a redescoperit, chiar vara trecută, în ciuda pandemiei, noua vocație, aceea de a poza extrem de sexy. Astfel, Inna a ”explodat” pe litoral, fie cel străin, acolo unde a petrecut mult timp după ce românii ieșeau din starea de urgență. Și pe treabă s-a pus imediat cântăreața mult apreciată nu doar de fanii din România, de altfel, marea ei lansare s-a produs peste hotare, iar ce a ieșit e, se poate spune, fabulos. Inna, în toată splendoarea!

Pozele reușite de artistă au fost apreciate, iar mulți masculi cu siguranță au oftat îndelung atunci când le-au privit, pe rețelele de socializare, acolo unde Inna chiar face ”ravagii”. Vă prezentăm câteva imagini de infarct, lesne de înțeles. „My skateboarding pics never get likes so i decided to try another angle…(Fotografiile mele cu skateboardul nu primesc niciodată like-uri, așa că am decis să încerc dintr-un alt unghi)”, a glumit solista cu mesajul în dreptul pozei care a adunat, în doar câteva minute, peste 130.000 de like-uri.