Prezentatoarea TV a ajuns plină de sânge la spital. Imagini cu puternic impact emoțional

Publicat: 22/12/2019 | 14:17

Este prezentatoare TV și iubita jucătorului de snooker Jimmy White. Din nefericire, a trecut și printr-o experiență pe care nu și-ar fi dorit-o niciodată, iar vedeta a ajuns pe mâna medicilor. 

Jade Slusarczyk a avut parte de o experiență teribilă atunci când se afla într-un club de noapte. A fost lovită în cap cu un pahar, alegându-se cu o tăietură serioasă, iar sângerarea a fost abundentă. ”Într-o secundă mi-am luat rămas bun de la nişte prieteni şi în următoarea secundă am simţit că ceva m-a lovit în cap. Când am pus mâna, am crezut că cineva a vărsat băutura pe mine, dar apoi am văzut că sunt plină de sânge. În câteva secunde toată rochia mea era plină de sânge. Prietenul meu a alergat cu mine la toaletă. Era sânge peste tot, iar fetele care erau cu mine erau foarte îngrijorate. Sângele îmi curgea ca la robinet”, a mărturisit Jade Slusarczyk pentru Daily Mirror.

Conform sursei citate mai sus, medicii au avut nevoie de mai multe ore pentru a-i opri sângerarea: ”Au reuşit să coasă tăietura, dar destul de curând mi s-a deschis din nou şi am început să plâng. A fost nevoie să o coasă din nou. Voi rămâne cu cicatrice”, a povestit, după incident, Jade Slusarczyk. Totul a pornit de la cearta dintre doi bărbați care se aflau la o masă alăturată, un pahar aruncat greșindu-și ”ținta” și lovind-o pe prezentatoarea TV.

Jade Slusarczyk a avut parte de o experiență teribilă atunci când se afla într-un club de noapte