Prezentatoarea “Te cunosc de undeva” a sărbătorit la mare vindecarea de COVID-19. Cum am filmat-o la cea mai nouă terasă din Mamaia

Publicat: 07/07/2020 | 23:39

Vindecată de COVID-19, Alina Pușcaș s-a “refugiat”, alături de soțul ei, Mihai Stoenescu, pe litoral. Acolo s-au bucurat de soare și au petrecut câteva momente de relaxare la „Nueva Cucaracha”, cea mai nouă terasă inaugurată în Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate imaginile.

În iunie, după Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea, o altă vedetă de la emisiunea “Te cunosc de undeva” a fost testată pozitiv cu COVID-19. Alina Pușcaș, moderatoarea show-ului, a fost, la rândul ei, infectată cu coronavirus și a fost internată în spital. Din fericire, bruneta a fost asimptomatică și a fost, ulterior, externată.

Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată, sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi”, a anunțat, la un moment dat, prezentatoarea TV.

(VEZI AICI: ALINA PUȘCAȘ A FOST PUSĂ LA ZID DE CĂTRE URMĂRITORII DIN MEDIUL ONLINE! VEDETA A PRIMIT REACȚII EXTREM DE DURE DUPĂ CE A DEZVĂLUIT DIETA DRASTICĂ PE CARE O URMEAZĂ)

Din fericire pentru moderatoarea de la Antena 1, ea a fost singurul caz pozitiv din familie și se poate considera, clar, norocoasă. Nici soțul ei, Mihai Stoenescu (de profesie medic stomatolog), nici cei trei copii nu au contractat teribilul virus care a băgat spaima în aproape toată planeta.

Relaxare la mare, după externare, alături de soț!

După ce au scăpat de emoții, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au gândit să plece într-o minivacanță pe litoralul Mării Negre, mai exact la Mamaia. În “stațiunea milionarilor”, cuplul s-a simțit perfect și și-a reîncărcat bateriile. Cei doi au fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și s-au bucurat de fiecare clipă pe care au petrecut-o unul lângă celălalt.

(CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ A FĂCUT ANUNȚUL! UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC NUNTA CU MIHAI STOENESCU)

Cu un plus pentru prezentatoarea TV, care vede, cu siguranță, viața cu alți ochi acum după ce a fost externată din spital. CANCAN.RO i-a întâlnit, pe seară, în „La Nueva Cucaracha”, cea mai nouă terasă care s-a deschis la Mamaia. Alături de ei au fost și câțiva prieteni apropiați. De pe masă nu au lipsit bucatele alese și vinurile de colecție. Trebuie să subliniem că a fost vorba, totuși, de un șpriț „corect”, nimeni nu a făcut excese.

Alina Pușcaș și-a revenit după momentele dificile prin care a trecut în iunie. Mihai Stoenescu a ajutat-o, cu siguranță

Alina Pușcaș, relație specială cu patronul terasei

Alina Pușcaș, Mihai Stoenescu și compania au depănat amintiri, iar veselia și voia bună au ținut câteva zeci de minute. Până să se așeze la masă, moderatoarea de la Antena 1 s-a salutat cu Bogdan Cervenschi, nimeni altul decât patronul terasei „La Nueva Cucaracha”, unde se afla alături de soț și prieteni, semn că îi leagă o relație veche de amiciție.

(NU RATA: ALINA PUȘCAȘ, CU LACRIMI ÎN OCHI! CE A ÎNGROZIT-O DE MOARTE PE PREZENTATOARE)

Dacă ținem cont de imagini, Alina Pușcaș pare să fi trecut peste faptul că a fost infectată cu coronavirus și continuă să-și trăiască viața, chiar dacă a înfruntat momente dificile.

Alina Pușcaș se salută cu patronul de la „Nueva Cucaracha”, Bogdan Cervenschi

Supărată pe mediul online: “Haterii își doresc sânge!”

Cât timp a fost internată în spital, Alina Pușcaș a primit numeroase mesaje răutăcioase în mediul online, mulți oameni acuzând-o că ar căuta doar și mai multă publicitate odată ce a recunoscut că este infectată cu coronavirus. Ulterior, și-a exprimat dezamăgirea pentru acest lucru, neînțelegând atitudinea unor oameni.

Mie îmi este foarte clar că haterii își doresc sânge, suferință. De ce ți-ai dori așa ceva? De ce ți-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simți tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un țânțar armăsar”, a precizat Alina Pușcaș.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...