Prezentatoarea Kanal D Cristina Dorobanțu s-a cuplat cu un milionăraș din Cluj! Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz

Publicat: 23/06/2020 | 23:21

Prezentatoarea Kanal D Cristina Dorobanțu s-a cuplat cu un milionăraș din Cluj! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu noul iubit al șatenei.

Cristina Mihaela a devenit cunoscută publicului larg după participarea la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Apoi, șatena a avut o rubrică în cadrul emisiunii ”Teo Show” și ulterior a fost gazda unei emisiuni de dans, alături de Victor Slav.

Pe lângă realizările în plan profesional, Cristina era fericită și în plan personal. De șase ani trăia o poveste de dragoste cu iubitul ei, Mihai. Cei doi se gândeau serios la căsătorie și voiau să organizeze marele eveniment în vara anului 2020. Cristina și logodnicul ei locuiau împreună într-un apartament luxos din nordul Capitalei și nimic nu prevestea despărțirea bruscă. (VEZI ȘI: IMAGINILE PE CARE CRISTINA DE LA ”BRAVO, AI STIL!” LE-A PĂSTRAT ”LA SECRET”! SE DESCURCĂ DE MINUNE ÎN POSTURA DE MAMĂ)

”De şase ani suntem împreună şi ne iubim extraordinar de tare. Mihai este jumătatea care mă completează, este partea matură a relaţiei noastre. Iubeşte la mine faptul că sunt o femeie independentă, că de fiecare dată când ne întâlnim schimbări păreri, discutăm despre orice, ne sfătuim. Nu ne plictisim împreună.

Cristina a sărit în brațele iubitului și l-a sărutat
Cristina a sărit în brațele iubitului și l-a sărutat

Pe de altă parte, îl mai surprind cu o cină în familie, iar, atunci când o fac, se bucură din suflet. Cred că relaţia noastră a rezistat pentru că niciodată nu ne-am lăsat influenţaţi de ce se întâmplă în «exterior». Mi-am ales viaţă această mai «zbuciumată», iar Mihai, iubindu-mă foarte mult, a înţeles foarte bine lucrul acesta. Eu şi Mihai ne completăm, avem stiluri de viaţă diferite, dar atunci când ne întâlnim, devenim un tot”, declara Cristina Dorobanțu pentru okmagazine.ro.

Doar că… lucrurile au luat o turnură neașteptată. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și au ales să meargă pe drumuri separate.

Cine este noul iubit al Cristinei Dorobanțu

La câteva luni de la despărțirea de logodnicul ei, Cristina Dorobanțu iubește din nou! Vedeta s-a cuplat cu un milionar din Cluj. Paul George Lung este bărbatul care îi face inima să tresare prezentatoarei TV. (NU RATA: CRISTINA DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A APLECAT PERICULOS, IAR NOI… AVEM IMAGINILE +18)

Tânărul deține o firmă de închirieri de mașini de lux. Și… pentru o reclamă bună, Paul Lung a apelat la vedetele din showbiz-ul românesc, care au avut ocazia să se plimbe gratis cu bolizii de zeci de mii de euro.

Pe lângă asta, iubitul Cristinei Dorobanțu are o firmă care produce energie electrică. Și asta nu e tot! Paul Lungu se ocupă și cu distribuirea legumelor și fructelor proaspete. Ce-i drept, tânărul pare o partidă pe cinste! Așa bărbat muncitor… mai rar!

Au luat cina la un restaurant luxos din Capitală

După o zi ”istovitoare” în saloanele din Capitală, Cristina Dorobanțu a dat fuga într-un mall din Capitală pentru o sesiune de shopping. În tot acest timp, un șofer i-a dus mașina de lux la spălătorie.

Apoi, vedeta a mers la un restaurant din nordul Capitalei pentru a lua cina cu… sufletul ei pereche. Paul a ajuns primul, împreună cu un prieten, iar apoi și-a făcut apariția și Cristina. Îmbrăcată într-o rochie diafană, bleumarin, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a ieșit din mașină, i-a sărit în brațe iubitului ei și l-a sărutat cu patos! (VEZI ȘI: CRISTINA MIHAELA A PRIMIT UN AUTOMOBIL DE LA MOŞ CRĂCIUN)

Un singur lucru, însă, l-a deranjat pe milionar… Luciul de buze al Cristinei a făcut ravagii! Nu de alta, dar, după sărutul pasional, Paul Lung a simțit nevoia să ”scape” de urmele rujului lichid. Și s-a rugat și… s-a șters , iar până la intrarea în restaurant… a reușit!

Iubitul Cristinei a încercat să scape de urmele luciului ei de buze

Împreună cu amicul lor, aceștia au luat cina… iar apoi Cristina Dorobanțu și noul ei iubit s-au îndreptat spre casă. Casa lor…. pentru că vedeta a pus stăpânire pe inima, mașina, dar și pe… apartamentul de lux din nordul Capitalei al milionarului din Cluj.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.