Prezentatoarea “Gospodar fără pereche”, apariție “sub acoperire” la plajă. Fără machiaj, cu pălărie și un tatuaj discret în zona…

Publicat: 29/06/2020 | 23:23

Prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche”, de la PRO TV, a făcut senzație pe litoral. Fără machiaj, dar cu un fizic de invidiat, vedeta a încins atmosfera pe o plajă din stațiunea Olimp. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, pe o renumită plajă din stațiunea Olimp, acolo unde s-a relaxat alături de două prietene.

Cum a pășit pe nisipul fierbinte, vedeta a atras toate privirile cu fizicul ei, deși a avut o apariție oarecum „sub acoperire”. Geanina Ilieș a ales un costum de baie din două piese, care i-a scos în evidență silueta de invidiat, dar care a lăsat la vedere și micuțul tatuaj pe care îl poartă cu mândrie în zona abdomenului. Nu-i de mirare că toți reprezentanții sexului tare au tras cu ochiul. Cu toate că vedeta a preferat să meargă la plajă în cel mai natural mod cu putință, adică… fără strop de machiaj. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT ANAMARIA PRODAN DUPĂ CE A DAT NAS ÎN NAS CU GEANINA ILIEȘ, CEA CARE I-A LUAT LOCUL LA CÂRMA EMISIUNII GOSPODAR FĂRĂ PERECHE DE LA PRO TV)

Geanina și-a afișat tatuajul din zona abdomenului

Pentru că a dat ”nebunia” din Mamaia pentru liniștea din Olimp, fosta prezentatoare de la PRO TV a profitat din plin de compania prietenelor. Atunci când nu s-a tolănit pe șezlong, Geanina Ilieș a stat la o șuetă cu amicele ei. (NU RATA: CÂȚI BANI VA ÎNCASA GEANINA ILIEȘ PENTRU PREZENTAREA UNUI SEZON AL SHOW-ULUI “GOSPODAR FĂRĂ PERECHE”)

Își mai dorește un copil!

Geanina Ilieș este o femeie împlinită, care duce o viață frumoasă alături de fiul său Patrick și de iubitul ei. Chiar dacă totul pare că merge extraordinar pentru ex-prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”, aceasta își mai dorește încă un copil. (VEZI ȘI: GEANINA ILIEȘ ESTE PREGĂTITĂ SĂ DEVINĂ MAMA PENTRU A DOUA OARĂ! „ÎNCĂ UN COPIL NE-AR ADUCE O BUCURIE. ȘI SUNT SIGURĂ CĂ TOATE LUCRURILE VIN LA MOMENTUL POTRIVIT”)

„Am fost și voi fi pregătită oricând pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții. Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată.

Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”, a declarat Geanina Ilieș, pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.