Prezentatoarea de la „Puterea dragostei” a sărbătorit “relaxarea” cu șampanie, la terasă

Publicat: 16/05/2021 | 23:13

Relaxare la maximum! Asta pare să-și fi propus Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta de la Kanal D, care, alături de prieteni, a apărut, în weekend, la terasă. Mare veselie a fost, ca-n vremurile bune, pe când periculosul virus încă nu apăruse în China. CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Cristina Dorobanțu s-a bucurat de o petrecere pe cinste în primul weekend de ”libertate”. S-a pregătit bine, și-a sunat amicii și a pus țara la cale. După-amiază și-au făcut apariția primii invitați ai vedetei și, când s-au strâns cu toții, au trecut pragul restaurantului Biutiful, din Herăstrău. Au tras două mese – pentru că ieșirea a fost ”votată” în unanimitate – și au dat drumul la distracție.

Prezentatoarea de la Kanal D s-a relaxat alături de prieteni

Un suc pentru start, apoi au comandat masa, ceva ușor, fără prea mare bătaie de cap. Pentru că urmau șampania și adevărata petrecere. Fiecare mesean și-a spus povestea. S-a râs mult, s-a fumat la fel de mult și despărțirea s-a produs după câteva ore de dispoziție excelentă.

În weekend a râs, anul trecut hoții îi furau valiza

Cristina Mihaela Dorobanțu nu este, în fiecare zi, numai un zâmbet. Anul trecut, la întoarcerea dintr-o excursie, hoții i-au furat valiza, de la aeroport! S-a terminat cu bine, dar a tras o mare spaimă. Când s-a întors din Turcia, vedeta de la Kanal ar fi fost ținta hoților de bagaje, la scurt timp după ce coborât din aeronavă. Una dintre voluminoasele ei valize, în care se aflau valoroase articole vestimentare, dar și multe bijuterii, a fost ridicată de pe banda de bagaje de o persoană necunoscută, care a dispărut cât ai zice pește. Doar că, promptă, Cristina a sesizat autoritățile, iar cazul a fost imediat rezolvat. Valiza cu bunuri de mii de euro a fost recuperată. (NU RATA: CRISTINA DOROBANȚU A PĂRĂSIT PLATOUL EMISIUNII PUTEREA DRAGOSTEI. MOTIVUL PENTRU CARE PREZENTATOAREA A REACȚIONAT ASTFEL)

Cristina Mihaela Dorobanțu, vedeta de la Kanal D, a avut o ascensiune fulminantă în televiziune

Traseul ascendent al Cristinei Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu a câștigat repede simpatia și respectul telespectatorilor, prin frumusețe și atitudine. S-a întâmplat din primul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici la Kanal D. Atunci, actuala vedetă ajungea în finală. Iar acum doi ani, fosta concurentă a revenit pe platourile de filmare ale show-ului, unde s-a remarcat și a avut parte de o surpriză din partea juraților și a prezentatoarei: un tort impresionant și un superb buchet cu flori, pentru că era ziua ei de naștere. (CITEȘTE ȘI: GAZDA EMISIUNII „PUTEREA DRAGOSTEI”, LUATĂ CU SALVAREA DE ACASĂ)

După ce s-a încheiat participarea sa la “Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanţu a prezentat împreună cu Victor Slav show-ul “Îmi place dansul”, care a rulat tot în grila postului de televiziune Kanal D și, ulterior, s-a ocupat de rubrica “Secrete între fete”, din cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir și Bursucu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.