Prezentatoarea de la Pro TV, Lavinia Petrea, mărturisiri șocante. Trei medici i-au spus să întrerupă sarcina, însă înaintea chiuretajului a decis să facă un ”ultim” consult la ecograf, apoi totul s-a schimbat

Publicat: 15/06/2020 | 17:38

Prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV, Lavinia Petrea a trecut printr-o perioadă dificilă în timpul celei de-a doua sarcini. Pe când era însărcinată cu micuța Clara, trei medici au sfătuit-o că trebuie să facă întrerupere de sarcină.

Timp de zece zile, Lavinia Petrea a trăit un calvar, la începutul celei de-a doua sarcini. Trei medici i-au spus că aceasta nu evoluează și că inima fătului nu bate.

CITEȘTE ȘI: Îți dorești un abdomen plat? Carmen Brumă îți spune cât te costă să-ți îndeplinești visul

„Trei medici  diferiți, toți medici foarte buni, nu am avut îndoială față de spusele lor, dar  totuși nu puteam să accept, eu mă simțeam foarte însărcinată, ca să zic așa, aveam și toate simptomele. Eram la începutul sarcinii. Testul de sarcină ieșise pozitiv, testele de sânge arătau că am o sarcină în evoluție și hormonal specific femeilor însărcinate era tot în creștere, nu exct cum scrie la carte, nu se dubla, dar era în creștere. Doar că ecograful arăta altceva și nu avea avea activitate cardiacă.”, a mărturisit Lavinia Petrea la emisiunea ”La Măruță”.

CITEȘTE ȘI: Îl mai știți pe Mircea Solcanu? Fostul prezentator s-a schimbat radical! Are părul lung și…

Nu a vrut să renunțe la copil

”Primii doi medici mi-au recomandat să mai aștept puțin, al treilea nu vede de ce aș mai aștepta, eu voiam să fiu sigură. Cum să mă duc să fac asta, dacă nu e așa?”, a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI: Claudia Iosif, într-o rochie transparentă și fără lenjerie intimă în piscina iubitului ei, Dorian Popa! Imaginea care “a încins” Instagramul

A fost la un pas să avorteze

”Am revenit pentru acea procedură, dar medicul a spus hai să te mai văd o dată. Și mi-a spus că nu vrea să-mi dea false speranțe, dar că acum la ecograf vede ce ar trebui să vadă. Nici nu puteam să mă bucur în momentul ăla, că e aproape incredibil.”, a mărturisit Lavinia Petrea.