Prezentatoarea Antenei a “evadat” din izolare cu tot cu soț și copii

Publicat: 19/03/2020 | 23:57

Una dintre cele mai simpatice prezentatoare din Antenă n-a mai rezistat în izolare. Vedeta și-a luat soțul și copiii și au ”evadat” într-un parc-fantomă din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: BIANCA L-A CHEMAT ÎN INSTANȚĂ PE BODI, ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN SPATELE UȘILOR ÎNCHISE)

După mai multe zile de izolare în casă, una dintre cele mai simpatice prezentatoare de la Antenă a simțit nevoia de o ”evadare” împreună cu toată familia. Cu tot cu soț și cu copii, Alina Pușcaș a descins într-un parc din București. (NU RATA: ALINA PUȘCAȘ A FĂCUT ANUNȚUL! UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC NUNTA CU MIHAI STOENESCU)

Au zburdat prin parcul devenit aproape pustiu

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Alina Pușcas în zona Parcului Herăstrău. Vedeta de la Antena 1 se pare că n-a mai rezistat tentației și a zburdat prin parcul devenit aproape pustiu de când în România s-a instalat starea de urgență.

Din câte se pare, lucrurile sunt foarte bine împărțite în familia vedetei. În timp ce soțul Alinei s-a plimbat cu bicicletele cu băiatul cel mare al cuplului, Alexandru, prezentatoarea a împins de zor căruciorul în care se afla mezina familiei, Iris, și a supravegheat-o îndeaprope pe micuța Melissa Antonia. Timp de câteva ceasuri, prezentatoarea și familia ei s-au bucurat de vremea frumoasă de afară și s-au plimbat nestingheriți pe aleile din parc. (VEZI AICI: ALINA PUȘCAȘ DEZVĂLUIE TOT: ”AM AVUT O SIGURĂ SECVENȚĂ ÎN CARE ÎMI ARĂTAM UN …”)

Soțul vedetei și băiatul cel mare al cuplului s-au plimbat cu bicicletele

Secretul unei relații perfecte!

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt împreună de peste cinci ani. Au o relație și o familie perfectă. Cei doi au împreună trei copii, cărora le dedică majoritatea timpului liber. Alina a descoperit o metodă prin care să mențină pasiunea în cuplu și să alunge monotonia.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au descoperit rețeta secretă prin care reușesc să își mențină relația proaspătă. Cei doi se iubesc ca în prima zi, iar monotonia și plafonarea le-au ocolit căsnicia. Cuplul și-a făcut un obicei din a petrece, din când în când, o noapte departe de casă și de cei mici, la hotel. Aceste evadări din cotidian îi ajută să nu se plictisească și fac lucrurile să funcționeze perfect. (NU RATA: AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL TRAGEDIEI DIN PENITENCIARUL SATU MARE. CE A DECLANȘAT INFERNUL)

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadareO astfel de evadare e binevenită, credeți-mă, le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a declarat, Alina Pușcaș, pentru o publicație din România.

Alina Pușcaș, la 34 de ani, este mămica a trei îngerași. În luna august a anului 2015, vedeta a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, iar, în octombrie 2017, prezentatoarea TV a născut al doilea copil, o fetiţă pe nume Melissa Antonia. Familia s-a mărit în august 2019, atunci când Alina a adus-o pe lume pe Iris, cel de-al treilea copil pe care-l are cu Mihai.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)