Prezentatoare de la Antena Stars, infectată cu COVID-19 în luna a opta de sarcină: „Sper să nu fiți niciodată loviți de acest virus”

Publicat: 08/04/2021 | 14:27

Cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars, Olga Popa, s-a infectat cu noul coronavirus în luna a opta de sarcină. Vedeta a trecut printr-o experiență neplăcută și le-a dat de știre urmăritorilor săi de pe Instagram extrem de sinceră, printr-o postare în care face referire la ceea ce a trăit ea.

Ceea ce trebuia să fie cea mai plăcută experiență pentru ea a luat o turnură neașteptată. Olga Popa s-a infectat cu noul coronavirus în luna a opta de sarcină, iar experiența prin care a trecut vedeta de la Antena Stars nu a fost una tocmai plăcută.

Olga Popa a avut COVID-19 în luna a opta de sarcină

Pe contul ei de Instagram, Olga Popa a vorbit despre ceea ce a însemnat infectarea pentru ea, dar și despre cum s-a descurcat în această perioadă grea.

„Am reusit sa ma imbolnavesc de Covid-19 in luna a opta de sarcina. Ce ar fi trebuit sa fie vlogul meu de prezentare sau despre ultima perioada frumoasa cu burtica de graviduta, s-a tranformat in vlogul despre experienta Covid- 19. Am ales sa fac un vlog in care sa povestesc pe larg tot ce am simtit in ultima luna de sarcina. De la ziua in care am aflat ca trebuie sa ma injectez zi de zi, pana in clipa in care am scapat cu viata de virusul pe care nici macar cei mai renumiti medici din lume nu stiu exact cum sa il trateze. Va urez vizionare placuta si va doresc sa nu fiti niciodata loviti de acest virus parsiv. Daca se intampla sa treceti totusi prin experienta Covid-19, sper ca informatiile din acest vlog si tot ce am trait eu pe propria piele sa va ajute sa treceti mai usor peste toate simptomele, starile, panicile si sa va insanatositi cat mai sigur si rapid” a scris Olga Popa, pe Instagramul său.

Sursă foto: Instagram