Prezentarea de nota 10 a lui Măruță: ”Vreau să-l cunoașteți mai bine!” VIDEO

Publicat: 01/05/2021 | 19:03

Cătălin Măruță îl are invitat în podcastul lui pe Alex Dima, unul dintre realizatorii ”România, te iubesc”, de la Pro TV. Prezentatorul și Alex au discutat despre credință, acum, de Paște, dar au pigmentat și cu amintiri frumoase, hazlii și la această vreme.

Cătălin Măruță avea să-i facă o bună prezentare pe Instagram, unde i-a dedicat câteva rânduri lui Alex Dima. ”Avem nevoie de oameni-lumină. Când cunoști un om ca Alex Dima, devii imediat mai optimist. El își folosește creativitatea și pasiunea pentru jurnalism pentru a face lumea mai bună. Și oricâte lucruri negative ar vedea și prin oricâte încercări ar trece, își păstrează dorința de a trăi și de a iubi. De Paști, vreau să îl cunoașteți mai bine pe un om care face România mai ușor de iubit: Alex Dima!”, a scris Măruță în dreptul clipului în care se face prezentarea. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ L-A OBLIGAT PE WHAT’S UP SĂ-I CEARĂ IERTARE FOSTEI SOȚII ÎN DIRECT, LA TV. CUM A REACȚIONAT SIMINA DIN CULISE)

Florin Busuioc, ultimul invitat al lui Cătălin Măruță

Florin Busuioc, alias Busu, a fost ultimul invitat al lui Măruță și a furnizat o prognoză a weekend-ului pe care românii l-au așteptat cu sufletul la gură. „Va fi vreme extraordinară, avem temperaturi de vară, mâine avem 26 de grade prin Sud, o să fie și niște ploi prin nord-vest, după care, sâmbătă avem temperaturi mai mari, vreme frumoasă prin partea sudică a țării, iar seara se vor strânge norii și ploile se vor extinde. (NU RATA: CE A PĂȚIT MĂRUȚĂ DUPĂ CE BOTEZATU I S-A CONFESAT ÎN LEGĂTURĂ CU BĂRBAȚII: ”DACĂ SAR PUȚIN PÂRLEAZUL, CE?” VIDEO)

Nopțile sunt foarte calde, până la 18 grade Celsius. Duminică avem temperaturi de la 20 la 30 de grade. În sud, vremea este absolut superbă, luni, temperaturile mai scad, o să avem maxime de 26 grade, dar e totuși cald”, a anunțat Busu, în direct, ”La Măruță”, spre fericirea prezentatorului, care a exclamat: ”Busu, să-ți dea Dumnezeu sănătate!”