Prețurile biletelor de avion reduse cu 90%! Cum vor să se relanseze companiile aeriene din China

Publicat: 22/04/2020 | 19:59

Pandemia de coronavirus a distrus majoritatea companiilor, care au înregistrat scăderi de profit uriașe. Una dintre industriile cele mai afectate a fost cea a companiilor aeriene. Multe dintre ele sunt în pragul falimentului. În China biletele de avion au ajuns să aibă prețuri insignifiante, doar pentru a atrage din nou călătorii.

Companiile aeriene din China se străduiesc să atragă clienții cu oferte greu de refuzat. Potrivit CNN, prețul biletelor a scăzut considerabil și au fost lansate oferte care să asigure distanțarea socială. Achiziționarea unui singur bilet oferă călătorului alte șase locuri, pe care nu se poate așesza nimeni. (CITEȘTE ȘI: ”BUTIC LA ÎNĂLȚIME” O BĂTRÂNĂ DE 73 DE ANI DIN BUCUREȘTI ȘI-A TRANSFORMAT CASA ÎN MAGAZIN ALIMENTAR, ILEGAL, PE PERIOADA PANDEMIEI! IMAGINI INCREDIBILE)

Industria de profil din China a înregistrat pierderi uriașe, de peste 5 miliarde de dolari, în primul trimestru al anului, a transmis Administrația Aviației Civile din China, citată de CNN. În februarie, numărul zborurilor s-a diminuat cu aproximativ 80%, potrivit datelor furnizate de VariFlight. (VEZI ȘI: SCRISOAREA EMOȚIONANTĂ A FIICEI UNEI BOLNAVE DE COVID-19 DIN MOTRU. „NU MAI ESTE SPAȚIU PENTRU URĂ, CI PENTRU IUBIRE ȘI…”)

Un zbor de la Shenzhen la Chengdu, cu Shenzhen Airlines, a ajuns să coste chiar și 0,7 dolari. Prețul altor bilete a scăzut cu aproape 90%, cum este cazul rutei Beijing-Yantai. Astfel, o călătorie de 700 de kilometri este parcursă acum  doar 11 dolari, potrivit știrileprottv.ro

China Express a venit încă din februarie cu o ofertă care permite distanțarea față de ceilalți pasageri, un bilet îți asigură rezervarea a șase locuri în avion.