Președintele Ucrainei a dus “moda vaccinării” la un al nivel! Volodimir Zelenski s-a imunizat anti-COVID dezbrăcat la bustul gol | VIDEO

Publicat: 03/03/2021 | 07:40

Președintele Ucrainei a dus “moda vaccinării” împotriva noului coronavirus la un al nivel! Volodimir Zelenski s-a imunizat dezbrăcat la bustul gol, iar imaginile au făcut deja înconjurul lumii. În vârstă de 43 de ani, liderul de la Kiev are un trup sculptat, după cum puteți vedea pe filmarea de mai jos, semn că merge des în sala de antrenamente. Forma fizică a liderilor europeni care s-au vaccinat anti-COVID pare să pălească în fața celei a președintelui ucrainean.

Președintele Ucrainei s-a imunizat anti-COVID dezbrăcat la bustul gol

După ce imaginile cu președintele României au făcut furori când a primit prima doză anti-COVID, acum a venit rândul președintelui ucrainean…. el a adus provocarea la un nou nivel și a rămas la bustul gol în momentul în care a primit serul. Volodimir Zelenski s-a vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 în estul țării, unde i-a vizitat pe militarii care luptă împotriva separatiștilor pro-ruși.

“Le recomand cu tărie tuturor să se vaccineze. Eu mă vaccinez laolaltă cu militarii. Cred că este o decizie corectă, chiar dacă am avut deja COVID-19. Mi-am verificat nivelul anticorpilor, iar al meu este foarte scăzut. Oameni ca mine și ca ministrul sănătății, care s-a vaccinat luni, trebuie să fie un exemplu pentru alții. Cred că acest vaccin este bun, este de o foarte bună calitate, unul dintre cele mai bune din lume”, a declarat președintele Ucrainei, relatează Digi24.

Volodimir Zelenski i-a îndemnat pe toți ucrainenii să-i urmeze exemplul, dar are de dus o muncă serioasă de convingere. Aproape jumătate din populația țării nu vrea să se vaccineze.

Nu rata: Ioana Ginghină a fost infectată cu SARS-CoV-2: “M-am programat și la vaccin, nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul”. Fiica și iubitul au contractat și ei boala

Singurul vaccin disponibil în Ucraina este cel de la AstraZeneca. Liderul de la Kiev a respins din start ideea unei imunizări cu vaccinul rusesc Sputnik V și le-a cerut țărilor UE să trimită vaccinuri și în Ucraina, în semn de solidaritate.

Citește și: Ce măsuri dure a luat echipa de la Românii au talent, pentru a se proteja de coronavirus. Ce se întâmpla în culise, după ce plecau concurenții

Sursa foto: captură video Facebook / Volodimir Zelenski