”Președintele maneliștilor”, ridicat de mascați direct din studio. Ce contracte au luat la puricat anchetatorii

Publicat: 13/04/2021 | 23:30

Celebrul artist DeSanto are probleme cu legea! ”Președintele maneliștilor”, cunoscut pentru colaborări de răsunet cu Jador, Dani Mocanu, Hamude ori, mai nou, Zanni, dar și mulți alții, a fost ridicat de mascați din studioul lui din Crângași și i s-au luat la puricat toate contractele începând cu prima lună a acestui an. CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații de ultimă oră și vi le prezintă, în exclusivitate.

Evaziune fiscală este acuzația care i se aduce lui DeSanto, iar mascații au intrat în studioul lui de înregistrări și l-au ridicat, cu mandat. A fost dus la secție, unde, preț de câteva ore, a fost audiat. Avea să fie eliberat, dar rămâne în atenția organelor de control. Apropiați ai producătorului au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, că DeSanto ar fi fost în regulă cu facturile pe care le emitea, dar ancheta este departe de a se fi încheiat. (CITEȘTE ȘI: RĂZBUNARE CRUNTĂ PENTRU JADOR. CINE L-AR FI SABOTAT LA PIESA LANSATĂ ALĂTURI DE CULIȚĂ STERP „I SE AUDE VOCEA NAȘPA”)

DeSanto a fost ridicat de mascați și i s-au luat la puricat contractele încheiate cu maneliștii, începând cu luna ianuarie

DeSanto, ridicat de mascați din studioul lui din Crângași

Curtea de Conturi ar verifica, în amănunt, toate contractele pe care artistul le-ar fi încheiat, pe lunile ianuarie, februarie și martie, cu diverși maneliști, de altfel, el fiind un specialist în colaborările cu cântăreții acestui gen de muzică. ”Se verifică dacă acele contracte sunt reale, dacă sumele care figurează acolo sunt și cele adevărate. Pe el l-au găsit, deocamdată, în regulă, i-au și dat drumul, dar ancheta continuă”, au dezvăluit sursele site-ului nostru. (NU RATA: CINE ESTE CEL MAI BOGAT MANELIST DE LA NOI. NU E FLORIN SALAM ȘI NICI NICOLAE GUȚĂ!)

DeSanto este unul dintre cei mai mari producători de manele, în studioul lui ieșind pe piață piese celebre interpretate, de asemeni, de cunoscuți artiști, cum ar fi Jador, Dani Mocanu, Hamude, Bogdan Mocanu sau Zanni.

DeSanto și-a început activitatea în domeniu ca orchestrator pentru Copilul de Aur, Dan Bursuc, Laura Vass, Rudi de la Vâlcea, chiar Vali Vijelie. Apoi, avea să plece, pentru un trai mai bun, în Statele Unite ale Americii. ”A stat vreo doi ani acolo, a plecat, inițial, definitiv. A vrut să-și trăiască acolo viața, cu familia lui… Dar s-a întors, a strâns ceva bani și și-a deschis studioul ăsta, DeSanto Music”, a dezvăluit un apropiat al producătorului. Ușor, ușor, DeSanto a devenit unul dintre cei mai puternici în acest domeniu, având colaborări cu cei mai tari maneliști. De aceea i s-a și spus ”Președintele maneliștilor”.

Sursa foto: Facebook / DeSanto Music Sound

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.