Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a vindecat de coronavirus

Publicat: 10/04/2020 | 16:55

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a vindecat de coronavirus. Începând de vineri, el și-a reluat activitatea.

Gheorghe Flutur a fost internat la Spitalul Județean Suceava în data de 25 martie, după ce testul pentru coronavirus a fost pozitiv. Președintele Consiliului Județean Suceava a anunțat că în cursul zilei de joi a fost informat de Direcția de Sănătate Publică Suceava că rezultatele ultimelor două teste pentru coronavirus sunt negative și că își poate relua activitatea.

În dimineața zilei de vineri, 10 aprilie, Gheorghe Flutur s-a prezentat la muncă, iar prima întâlnire a fost la Spitalul Județean Suceava. Aici, Gheorghe Flutur a discutat cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, gen.(r) Ionel Oprea, cu managerul spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu, și cu prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE ULUITOARE ALE UNUI MEDIC DIN SUCEAVA: ”SUNT ULTIMA VERIGĂ. NEGOCIEZ CU DUMNEZEU O CLIPA, O ORĂ, O ZI”)

„Am dorit să aflu care sunt urgențele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județul Suceava, fiind la dispoziția lor 24 de ore din 24”, a spus Gheorghe Flutur, potrivit monitorulsv.ro.