Preotul din Călărași i-a făcut avansuri sexuale minorei timp de 3 ani: “I-a spus de videochat”. Cum a decurs confruntarea dintre omul bisericii și mama adolescentei

Publicat: 07/05/2021 | 11:02

Ancheta deschisă în cazul preotului din județul Călărași care este îndrăgostit de o fată de 14 ani a scos la iveală detalii halucinante! Atunci când nu îi făcea avansuri sexuale, slujitorul Domnului o sfătuia pe adolescentă să nu facă videochat pentru că este frumoasă. Coșmarul copilei a început pe când ea avea 11 ani.  În rândurile de mai jos puteți afla cum a decurs confruntarea dintre mama copilei și omul bisericii.

Preotul din Călărași i-a făcut avansuri sexuale minorei timp de 3 ani

Conform unor surse din cadrul poliției, minora a îndurat timp de trei ani avansurile preotului dintr-un sat aflat în județul Călărași, iar în momentul în care a avut curaj să îi povestească mamei sale ce i se întâmplă, aceasta nu a crezut-o. Femeia avea prea multă încredere în slujitorul Domnului… Weekendul trecut, mai exact în Sâmbăta Mare, adolescenta a reuşit să îl înregistreze pe preot în timp ce îi făcea avansuri sexuale chiar în timpul spovedaniei.

“Sincer, aş vrea să te sărut şi eu. Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa, mai din priviri”, a spus preotul îndrăgostit pe înregistrarea făcută în urmă cu aproape o săptămână.

Pe filmare, omul bisericii i-a reamintit fetei de 14 ani că nu este prima dată când își recunoaște sentimentele pe care le nutrește față de ea.

“Acum doi ani sau acum trei ani când ţi-am zis ţie că îmi place de tine ne-am tot privit aşa prin biserică şi mi-am auzit vorbe că: «Uite, părintele se uită la fata lui X». Aşa, nu ştiu dacă ai auzit şi tu”, i-a mai mărturisit preotul pe înregistrare, iar copila a afirmat: Am auzit, da”.

Citește și: Tânără de 27 de ani, strigăt disperat. Ștefania vrea cu orice preț să-și cunoască mama, după ce a fost crescută la o stână, de doi bătrâni: “Întotdeauna am avut un gol în suflet”

Confruntarea dintre mama minorei și preotul îndrăgostit din Călărați

Mama adolescentei nu a crezut-o când aceasta i-a dezvăluit secretul teribil și chiar a certat-o pentru că a crezut că, de fapt, a inventat toate acele lucruri.

“Am zis că este copil şi poate nu a înţeles bine, poate a vrut să zică altceva şi ea, fiind copil, poate nu a înţeles cum trebuie”, a declarat mama fetei de 14 ani, relatează observatornews.ro.

“Mama ei a batut-o, a zis ce înseamnă asta, că nu se poate un preot să vorbească așa ceva”, a povestit mătușa minorei.

Cu o zi înainte de Paşte, fata a mers să se împărtăşească, însă, preotul a refuzat-o.

“Și a spus: «Spovedește-te» . «Păi m-am spovedit, în două săptamani de trei ori, de câte ori au fost Deniile . Și el a zis să rămână la sfârșit că are ceva să vorbească”, a mai mărturisit mătușa copilei.

Acela a fost momentul în care adolescenta a reușit să îl înregistreze pe slujitorul Domnului care uita că poartă patrafir, iar cea cu care vorbeşte este o minoră. Ulterior, ea a mers acasă și le-a arătat-o părinților.

Atunci i-a spus de videochat, o întrebase dacă face videochat. Copilul meu, normal, i-a spus că nu, cum să facă aşa ceva. El i-a spus că este păcat să nu facă aşa ceva că arată foarte bine”, a mai spus mama copilei.

“S-a dus maica-sa direct la el în biserică. L-a făcut de rușine și a spus că: pai am fost și eu obosit, am greșit, sunt bărbat, sunt și eu om”, a declarat bunica fetei de 14 ani.

Toată înregistrarea a ajuns la poliţie, care acum îl anchetează pe preot pentru corupere sexuală de minori. Conform surselor Observator, preotul a recunoscut că vocea lui este cea care se aude.

Până la rezultatul anchetei, slujitorul Domnului este judecat de localnici. Și asta pentru că, deşi probele sunt covărşitoare împotriva sa, preotul va sluji în continuare în biserica din sat. Reprezentanții Arhiepiscopiei susțin că nu îl vor suspenda până la finalizarea anchetei, mai ales că, spun ei, au bănuieli că întreaga înregistrare a fost trucată.

Nu rata: Gestul emoționant făcut de managerul unui supermarket pentru o bătrânică. Ce făcea aceasta ori de câte ori venea în magazin

Sursa foto: captură video Antena 1