Preotul a vrut s-o binecuvânteze, fetița a bătut cuba cu el! Imaginile care au devenit virale

Publicat: 30/04/2021 | 17:00

Un preot a vrut să binecuvânteze o fetiță, dar când a întins mâna spre căpșorul ei, micuța a făcut un gest care i-a surprins pe toți cei prezenți la eveniment! Nici mai mult, nici mai puțin, a bătut cuba cu părintele, spe amuzamentul acestuia.

Mama fetiței i-a prins mâna și a ținut-o așa, timp în care preotul a continuat să-și facă treaba, dar printre sughițuri de râsete. Și cei adunați în biserică nu s-au putut abține și au zâmbit, după gestul innocent al aimpaticei fetițe. (CITEȘTE ȘI: CÂT TE COSTĂ, DE FAPT, SĂ COMANZI MASA DE PAȘTE)

Preotul a vrut s-o binecuvânteze, fetița a bătut cuba cu el! Imaginile care au devenit virale

Momentul a fost filmat și pus pe internet, iar scurtul filmuleț a strâns imediat nu mai puțin de două milioane de vizualizări. A făcut-o fostul jucător de baschet Rex Chapman, pe Twitter. „Preotul spune o binecuvântare. Inocența unui copil. Încearcă să nu râdă. Cel mai bun lucru pe care îl veți vedea astăzi”, a scris Chapman pe Twitter.

Un utilizator pe nume Danny Hughes a distribuit un GIF în care prezintă un alt moment emoționant. Un copil de cinci ani urcă scările bisericii, iar un preot ridică mâinile pentru a-l binecuvânta.

Briefly News a raportat un alt video, o fetiță care-și ia rămas bun de la bunicul ei. Clipul a devenit viral pe rețelele de socializare și a fost distribuit de un utilizator de Twitter.