Premierul Ludovic Orban, discuții cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la Munchen

Publicat: 16/02/2020 | 14:53

Premierul Ludovic Orban a participat, alături de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, la „European Dinner”, eveniment organizat de Conferința pentru Europa, în marja Conferinței de Securitate de la München, informează Guvernul României. Potrivit Gândul, șeful interimar al Guvernului a avut și un dialog cu șefa Comisiei Europene, arată o imagine postată de Executiv.

Orban se află în aceste zile la Munchen, acolo unde a avut întâlniri cu mai mulți lideri politici, militari și cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Vineri, Orban s-a întâlnit cu Kent Walker, vice-președinte pentru afaceri globale al companiei Google, prilej cu care a prezentat interlocutorului avantajele mediului investițional și de afaceri din România, precum și măsurile în acest sens adoptate de guvernul pe care îl conduce. Premierul a adresat vice-președintelui Google invitația de a lua în considerare stabilirea unei prezențe a companiei în țara noastră.

Ludovic Orban a avut, de asemenea, o întrevedere cu Generalul James Jones, președinte onorific al reputatului think-tank american Atlantic Council și, totodată, președinte al Jones Group International. (Citește articolul integral AICI)