Premierul fără mandat” a făcut singur piața, flancat de SPP-iști + A așteptat o cafea “la pachet” și…

Publicat: 31/03/2020 | 00:14

Am aflat cum arată o zi „normală”, pe timp de pandemie, pentru unul dintre cei mai cunoscuți oameni din România. „Premierul fără mandat” a făcut singur piața, flancat de SPP-iști. Demnitarul s-a echipat regulamentar – cu mască și mănuși – și a trecut la “aprovizionare”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate imaginile. (CITEȘTE ȘI: FLORIN CÎȚU A FĂCUT ANUNȚUL! CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PENSIILE, SALARIILE ȘI AJUTOARELE DE ȘOMAJ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, în zona Dorobanți din Capitală. Demnitarul, care și-a depus mandatul după ce a fost desemnat pentru funcția de premier de către președintele Klaus Iohannis, s-a echipat regulamentar – cu mască și mănuși de protecție – și a trecut la “aprovizionare”. (NU RATA: ASISTENTA ȘI BĂIEȚELUL EI AU SCĂPAT DIN FOCARUL DE LA SUCEAVA ȘI AȘTEAPTĂ O MINUNE, LA IZOLARE)

PRIMA REACȚIE a premierului desemnat Florin Cîțu după ce și-a depus mandatul: „Este o decizie la care am reflectat mult în ultimul timp”

Urmărit îndeaproape de un ofițer SPP, “Premierul fără mandat” a luat ”la bani mărunți” raioanele magazinului. Din câte se pare, demnitarul n-a ezitat să se sfătuiască cu SPP-istul, care era atent la fiecare mișcare a „obiectivului”. După ce a pus tot felul de alimente în coș, Florin Cîțu a trecut și pe la standul de bere, unde a zăbovit puțin mai mult, pentru că oferta era una extrem de bogată. Iar fostul premier desemnat a cântărit bine până a luat o decizie finală.

Florin Cîțu, la cumpărături, flancat de SPP-iști

După ce a achitat contravaloarea produselor, “Premierul fără mandat” a pasat sacoșa ofițerului SPP, care, la rândul lui, a pus-o în mașină. Cei doi nu s-au urcat însă în autovehicul, pentru că demnitarului i se făcuse poftă de o cafea. Așa că și-a schimbat imediat traseul. Florin Cîțu a luat-o la pas către o cafenea din zonă, acolo unde s-a văzut nevoit să aștepte câteva minute bune pentru cafeaua ”la pachet”.  (NU RATA: FLORIN SALAM A “PĂCĂLIT” IZOLAREA CU DOUĂ ZILE. “LUĂM O GURĂ DE AER ÎN FAȚA BLOCULUI…” + CE MESAJ LE TRANSMITE FANILOR)

SPP-istul l-a ajutat cu sacoșa de cumpărături pe Florin Cîțu

OFICIAL. Florin Cîțu anunță: Dobânda va fi zero pentru creditele ipotecare, iar plata se va face în 60 de rate egale. Cetățenii pot depune cereri de amânare în 45 de zile de la publicarea ordonanței în Monitorul Oficial

Cine este Florin Cîțu?

Florin Cîțu este senator român, ales în 2016. Parlamentarul a preluat mandatul de ministru al Finanțelor Publice, în Guvernul Orban,  în data de 4 noiembrie 2019. Pe 26 februarie, acesta a fost desemnat de președintele României drept candidat la funcția de premier, dar, pe data de 12 martie, cu puțin timp înainte de votul de învestire din Parlament, Florin Cîțu și-a depus mandatul. (VEZI AIICI: MODA COVID-19 FACE FURORI ÎN BUCUREȘTI. AU APĂRUT MĂȘTILE LOUIS VUITTON ȘI…)

CE SE ÎNTÂMPLĂ cu firmele care nu depun declarațiile fiscale pe 25 martie/ Cîțu: Am avertizat politicienii români

“Premierul fără mandat” a așteptat o cafea “la pachet”

A absolvit Grinnell College din SUA (1996), un masterat în economie în cadrul Iowa State University (2002), iar din 2002 este doctorand al Iowa State University. A fost economist în cadrul Băncii Naționale a Noii Zeelande (2001-2003) și în cadrul Băncii Europene de Investiții (2003-2005). În cadrul ING Bank, a lucrat ca economist șef (2006-2007) și șef al departamentului piețe financiare (2007-2011), pentru ca ulterior să fie consultant și analist economic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)C