Premierul britanic Boris Johnson a fost externat din spital, după ce a fost tratat de coronavirus

Publicat: 12/04/2020 | 16:10

Premierul britanic Boris Johnson a fost externat din spital, duminică, după ce a fost tratat de coronavirus.

În urmă cu o săptămână, șeful guvernului de la Londra a fost spitalizat și transferat ulterior și la terapie intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus. Acest lucru s-a întâmplat la 10 zile după ce Boris Johnson a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, pe 6 aprilie. Astăzi, 12 aprilie, el a fost externat din spital. (CITEȘTE ȘI: LA 83 ȘI 86 DE ANI, AU CUSUT MĂȘTI DIN PÂNZELE PREGĂTITE PENTRU PROPRIA ÎNMORMÂNTARE ȘI LE-AU DONAT ALTOR BĂTRÂNI. “NU POT SĂ VĂ DESCRIU BUCURIA…”)

“Premierul părăsește spitalul după ce a fost tratat pentru coronavirus, dar nu va reveni imediat la muncă”, anunță BBC News.

Boris Johnson își va continua recuperarea la reședința sa din Checkers: “La sfatul echipei sale medicale, premierul nu va reveni imediat la serviciu. El dorește să mulțumească tuturor celor de la spitalul St. Thomas pentru grija strălucită pe care a primit-o. Toate gândurile sale sunt cu cei afectați de această boală”, conform The Guardian.

Sâmbătă seară, într-o scurtă declarație scrisă, Boris Johnson le-a mulțumit medicilor care l-au îngrijit: “Nu le pot mulţumi suficient. Le datorez viaţa“.