Premierul a făcut anunțul oficial! Ce se întâmplă cu ratele la bănci: ”Suntem pregătiți!”

Publicat: 26/03/2020 | 17:41

Premierul Ludovic Orban a făcut ședință de urgență la Guvern, iar printre subiectele propuse s-a numărat și cel al amânării creditelor. FlorinCîțu, ministrul Finanțelor, l-a asigurat că proiectul a fost făcut.”

”Am luat act de demisie. I-am multumit pentru colaborare… Că a contribuit la activitatea guvernului vreme de cinci luni. Propunerea formulată pentru poziția de ministru este Nelu Tătaru, care a venit dintr-un punct fierbinte, Suceava, unde a fost prezent cu echipa de la Iași. A luat un set de măsuri acolo”, a început Orban ședința, prin mulțumiri aduse fostului ministru al Sănătății.

”Este un moment greu. Mă întorc de la Constanta, am văzut altceva. Mă intorc de la Suceava, de la Arad. Suceava rămâne deosebită. Contez pe ajutorul dumneavoastră, am încredere”, a spus Nelu Tătaru, ministrul propus.

Proiectul de ordonanță de urgență privind ratele la bănci a fost imediat atacat de Orban. Cuvântul l-a luat Florin Cîțu, ministrul Finanțelor.

”Suntem pregătiti cu ordonața. Așa cum am spus în spațiul public, cuprinde o gamă largă de beneficii. Se suspendă perioada, este de până la 9 luni”, a spus Cîțu.

Citește și...