Premieră mondială! Ședință foto de campanie, TRENDS by Adina Buzatu, adaptată la vremea pandemiei

Publicat: 10/04/2020 | 23:50

Cinci artiști români au bifat o premieră și au organizat astăzi prima ședință foto de la distanță, TRENDS by Adina Buzatu.

Fotograful Vali Bărbulescu, stilista Adina Buzatu, modelul Iulian Damaschin, make-up artistul Mihaela Vasile și hairstylistul Cristi Pascu, au organizat astăzi o ședință foto ieșită din comun. Prima campanie a unui brand, TRENDS by Adina Buzatu, organizată și ghidată de la distanță, respectându-se regulile impuse de starea de urgență.

Astfel, modelul ales nu s-a întâlnit nici cu hairstylistul, stilistul, make-up artistul sau cu fotograful. El a primit atât ținutele, produsele de hairstying și make-up, cât și aparatura completă necesară fotografierii, printr-un curier rapid. Și a fost îndrumat online, toți participanții urmând să fie live pe contul de Facebook Adina Buzatu. Toate persoanele implicate au lucrat de acasă, din confortul propriei locuințe, iar fotografiileau fost realizate realizate cu tehnologie coordonată de fotograf, tot de la distanță, prin control vocal.

CITEȘTE ȘI: Florin Călinescu nu se lasă! Andra, asaltată de avansuri, la Românii au Talent! Derapaj incredibil, la Pro TV: „Nu eram eu cu 15 ani mai tânăr…”

“Este un proiect revoluționar extrem de necesar, deoarece clienții TRENDS by Adina Buzaru își doresc să vadă colecția de primăvară/vară 2020. Lucrez cu aceeași echipă extraordinară, ca și până acum, sub îndrumarea genialului fotograf Vali Bărbulescu, ale cărui idei creative depășesc orice imaginație”, a declarat Adina Buzatu.

Ședința foto a fost transmisă în timp real și simultan, de la ora 17: 00, pe contul de socializare al Adinei Buzatu.

Photographer: Vali Barbulescu
Stylist: Adina Buzatu
Model: Julian Damaschin
Make-up: Mihaela Vasile
Hairstyle: Cristi Pascu

Publicată de Adina Buzatu pe Vineri, 10 aprilie 2020