Premieră la Puterea Dragostei, pe Kanal D! Ce s-a întâmplat cu concurenții + Anunțul făcut de Mihaela

Publicat: 21/12/2020 | 09:58

Este, într-adevăr, premieră la Puterea Dragostei, emisiune difuzată pe postul Kanal D. La ultimul show, prezentatoarea Cristina Mihaela a făcut anunțul.

Este pentru prima dată când concurenții emisiunii nu pot fi prezenți în casele lor, scrie wowbiz.ro. Astfel, Cristina Mihaela și-a făcut apariția de una singură în casa Puterea dragostei și a făcut anunțul: a explicat care este motivul pentru care băieții și fetele din casă nu pot fi prezenți alături de ea. Este vorba despre noul coronavirus! Concurenții ar fi intrat în contact cu  persoane inectate! Astfel, unii dintre ei vor trebui să se izoleze. „Dragi telespectatori, poate vă întrebați de ce sunt singură. De ce aceste case sunt goale, dar mai ales unde sunt concurenții? Din nefericire, nici de lucrurile grave nu putem scăpa, cum ar fi Covid”, a anunțat ea. (CITEȘTE ȘI: UN CUPLU DE LA „PUTEREA DRAGOSTEI” ȘI-A SPUS „ADIO” DUPĂ DOI ANI DE IUBIRE. S-AU BLOCAT PE REȚELELE DE SOCIALIZARE)

Premiră la Puterea Dragostei, pe Kanal D! Ce s-a întâmplat cu concurenții

Competiția televizată va continua, însă nu sunt precizate, deocamdată, metodele de comunicare între concurenți, prin care telespectatorii vor putea fi la curent cu ce se întâmplă între ei. „Din păcate unii dintre concurenții noștri au luat contact cu acest virus. Vreau să vă transmit un singur lucru. Show-ul va continua în casa Puterea Dragostei”, a spus prezentatoarea emisiunii. (NU RATA: SCANDAL URIAȘ LA PUTEREA DRAGOSTEI, DE LA O FARSĂ: ”AL CUI ESTE SUTIENUL ĂSTA??”)

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în emisiunea de luni, 21 decembrie.