Premieră la Bravo, ai stil! Cătălin Botezatu a aruncat cu bani pe Andreea Tonciu în timp ce aceasta dansa pe ritmuri de muzică arăbească

Publicat: 26/01/2020 | 16:11

Imagini nemaivăzute până acum la “Bravo, ai stil!”…  În cadrul primei gale a show-ului difuzat la Kanal D, Cătălin Botezatu a aruncat cu bani pe Andreea Tonciu în timp ce aceasta dansa pe ritmuri de muzică arăbească. Bruneta a plătit o sumă uriașă pentru ținuta ei extravagantă, special pentru tematica ediției trecute de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Andreea Tonciu se teme de rivala ei?! A postat un mesaj acid, dar l-a șters ulterior. Avem dovada

Cătălin Botezatu a aruncat cu bani pe Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a oferit un show grandios ca-n Dubai pe scena de la “Bravo, ai stil! Celebrities”, așa cum s-a cerut pentru prima gală a emisiunii! Bruneta a îmbrăcat o rochie extravagantă, despre care a spus că se închiriază pentru suma de 6.000 de euro. Ea și-a unduit trupul pe ritmuri arăbești și… la un moment dat, Cătălin Botezatu s-a ridicat de la masa juraților și a aruncat un teanc cu milioane de lei pe vedetă.

Jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities” au apreciat momentul Andreei Tonciu astfel: Maurice Munteanu: 4, Raluca Bădulescu: 5, Cătălin Botezatu: 5.

În cadrul interviului oferit în culisele emisiunii, celebrul designer a spus că lui nu-i plac manelele, dar o apreciază enorm pe Andreea Tonciu despre care a afirmat următoarele: “Tonciu e foarte reală, iubibilă de popor”.

Citește și: Anamaria Prodan se implică într-un nou scandal. A intervenit în cearta concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

“Se va declanșa Universul, pentru că îmi place Tonciu. E vie, are energie, are vorbele la ea, unu’ la mână. Și doi: muncește de se căpiază. (…)”, a declarat Raluca Bădulescu.