Premieră la American Idol! O concurentă a intrat în competiție fără să se înscrie la audiții și i-a uimit pe jurați cu vocea ei

Publicat: 02/03/2020 | 11:32

Premieră pe platourile celebrei emisiuni “American Idol”! O concurentă a intrat în competiție fără să se înscrie la audiții și i-a uimit pe jurați cu vocea ei. Katy Perry și prezentatorul show-ului, Ryan Seacrest, nu și-au putut stăpâni lacrimile după ce tânăra și-a încheiat momentul impresionant. Ajuns la sezonul opt, “American Idol” caută cel mai bun cântăreț din Statele Unite ale Americii în opt orașe importante.

Citește și: Cine este, de fapt, Giany Jackson, tânărul de etnie romă din București care și-a dat familia de gol la Românii au Talent de la Pro TV: “Tata este…”

Courtney Timmons a scris istorie la “American Idol”

La 22 de ani, Courtney Timmons, o tânără din Harris Neck, statul american Georgia, a scris istorie la “American Idol”, cea mai vizionată emisiune de peste Ocean! Ea reușit să intre în competiția muzicală, deși a ratat înscrierile la audițiile show-ului. Toate acestea s-au întâmplat pentru că a fost atât de determintată ca să își vadă visul împlinit… acela de a cânta în fața juraților Katy Perry, Lionel Richie și Luke Bryan, încât a așteptat aproape o zi întreagă afară, în fața clădirii în care ceilalți concurenți și-au făcut apariția. Prezentatorul Ryan Seacrest a remarcat-o și după ce i-a aflat povestea, a adus-o în fața celor trei jurați. După ce le-a dezvăluit și lor câteva informații despre viața sa, tânăra a interpretat melodia “Rise Up”, lansată de Andra Day.

“Vrei să fii un star, vrei să fii un Idol American?”, a întrebat-o Katy Perry.

“Îmi doresc să fiu o cântăreață mai mult decât orice. (…). Am fost puțin descurajată, dar mi-am spus că voi sta întreaga zi”, a mărturisit Courtney Timmons, care este paznic.

“Am văzut-o afară, mi-a spus: «Hey, Katy!», i-am zis: «Hey, fato»”, a povestit amuzată cântăreața americană.

“Cel puțin te-am văzut, a fost suficient”, i-a spus Courtney Timmons.

“Stai puțin: «Cel puțin ne-ai văzut?!»”, a întrebat Katy Perry.

“Da…”, a răspuns concurenta.

“Ești una dintre cele mai bune cântărețe pe care le-am văzut astăzi! Probabil, ești cea mai bună artistă pe care am văzut-o azi!”, a afirmat celebra artistă.

“Dumnezeule!”,  a reacționat Courtney Timmons.

“Courtney Timmons, paznic din Georgia, este magic! Este un moment magic! Vom cânta la Hollywood!”, i-a spus Katy Perry.

“Dumnezeule! Glumești”, a reacționat concurenta, care era vizibil emoționată.

“Iartă-mă, sunt ca un părinte… plâng”, a mărturisit cu lacrimi pe obraji Ryan Seacrest.

“American Idol” – informații despre emisiune

“American Idol” este o competiție gen reality în care este desemnat cel mai bun interpret solo al Americii. Emisiunea a fost creată de Simon Fuller în 2002 și a devenit de atunci cel mai cunoscut show al televiziunii americane. În ultimii șase ani, emisiunea s-a aflat mereu în fruntea clasamentelor care desemnează cel mai urmărit program în Statele Unite.

Kelly Clarkson a câștigat primul sezon de la “American Idol”. După acest succes, cariera muzicală a tinerei a avut o ascensiune extraordinară: primele două albume au fost vândute în peste 8.500.000 de exemplare (doar în Statele Unite). În 2019, David Cook a câștigat emisiunea “American Idol” și acest lucru i-a schimbat viața.