Premieră absolută la Românii au Talent! Show-ul urmează să fie difuzat de două ori pe săptămână

Publicat: 09/01/2021 | 14:24

Una dintre cele mai iubite emisiuni de la ProTV, Românii au Talent, se va difuza anul acesta, pentru prima dată în istorie, de două ori pe săptămână.

Postul TV a anunțat deja că prima ediție va avea loc pe 5 februarie, într-o vineri, ziua tradițională în care rulează Românii au Talent, dar nu și pe cea de-a doua, scrie pagina de media. Cel mai probabil, anunțul se va face îi viitorul apropiat.

Marea schimbare din sezonul 11

Așa cum ProTV anunța în luna octombrie, sezonul cu numărul 11 vine și cu o schimbare în juriu: Alexandra Dinu îl înlocuiște pe Mihai Petre.

„Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu mă întreba de ce nu prezint și eu o emisiune de acest gen. Din păcate, bunica a murit recent, acum câteva luni. Imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit și propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidență”.

Alexandra Dinu ar fi primit mai multe oferte de la televiziuni, dar a ales ceea ce a crezut că i se potrivește, Românii au talent. „Am mai avut oferte de a mă întoarce în televiziune, dar n-am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Acum iată că revin în televiziune după mulți, mulți ani. Am emoții! Întotdeauna am emoții”, a continuat Alexandra, noul jurat al emisiunii, care îl va înlocui pe Mihai Petre.

Finala sezonului zece a avut loc la finalul lunii mai, 2020, și a fost urmărită de aproximativ 2,2 milioane de telespectatori. Câștigător a fost desemnat mecanicul auto Radu Palaniță (Golden Buzz-ul lui Florin Călinescu).