Poze cu Antonia, pe site-uri pentru adulți! Ce a spus artista despre prețul cerut pentru diverse partide de amor

Publicat: 10/03/2020 | 19:14

Au apărut poze sexy cu Antonia pe mai multe site-uri pentru adulți! Îndrăgita artistă a acceptat să vorbească despre acest subiect mai mult sau mai puțin incomod. Mai mult, ea a adus în discuție și prețul care există pe respectivele platforme online pentru diverse partide de amor.

Citește și: Antonia, în stare de șoc: “M-a sunat Poliția și…”

Poze cu Antonia, pe site-uri pentru adulți

Astăzi, Antonia a fost invitată în cadrul emisiunii “Râzi cu Rusu și Andrei” de la Kiss FM. Și, la un moment dat, a dezvăluit că a descoperit fotografii provocatoare cu ea pe site-uri pentru adulți. Desigur, la fel cum s-a întâmplat și în cazul altor vedete de la noi, printre care se numără și Bianca Drăgușanu, conturile erau false, nu, create de celebrele românce. Întrebată de unul dintre prezentatori “pe cât se vindea”, cântăreața a mărturisit că nu știe, însă, a subliniat că speră ca persoana care s-a folosit de imaginea sa a cerut un preț bun. În cadrul interviului, artista a spus că nu știe cum funcționează site-ul pentru întâlniri Tinder.

“N-ai stat niciodată pe Tinder?”, a spus Ionuț Rusu.

“Nu!”, a răspuns Antonia. Amuzat de reacția cântăreței, prezentatorul a întrebat retoric: “Cum ar fi să îți faci cont pe Tinder?!”.

“Nu, n-am stat! Și ce se întâmplă, cum funcționează? Probabil sunt… cu poze (n.r.: există conturi false cu imaginile ei). Deci, dacă vă spun niște povești cu pozele mele… Foaret rău!”, a mai punctat artista.

“Ai găsit pozele tale prin locuri dubioase?”, a întrebat-o Andrei Ciobanu pe Antonia.

“Pe site-uri! Direct (n.r.: platforme pentru adulți)”, a mărtusirit iubita lui Alex Velea.

“Cât costai?”, a  insistat Andrei Ciobanu.

“Am găsit mesaje… Nu știu, sper că un preț bun!”, a afirmat Antonia. Ea a apărut din nou în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume. Însă, anul trecut, superba româncă nu a reușit să se mai claseze în top 10 ca în 2018; a ocupat abia locul 18 în Top 100 cele mai frumoase femei din lume în 2019.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume © Facebook/Instagram/Marie Claire Romania
Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume © Facebook/Instagram/Marie Claire Romania

Citește și: Alex Velea i-a făcut o manea iubitei sale, Antonia: “Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga” | VIDEO

În video-ul de mai jos, puteți asculta interviul complet cu Antonia, în cadrul ediției de astăzi a emisiunii “Râzi cu Rusu și Andrei” de la Kiss FM.

Antonia e LIVE la Kiss FM cu Rusu și Andrei

Publicată de Kiss FM pe Marţi, 10 martie 2020

Citește și: Alex Velea i-a făcut o manea iubitei sale, Antonia: “Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga” | VIDEO

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Ei s-au căsătorit în 2011, iar în decembrie 2013, vedeta a băgat actele de divorț. De atunci, speră că va fi o femeie liberă să poarte numele bărbatului iubit: Alex Velea. Desigur, ulterior, cei doi își vor boteza băieții.

Citește și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând