Poză scandaloasă! Anna Lesko, cu sânii la vedere lângă fiul ei: „Rușine! Cum poți să pozezi dezbrăcată lângă copil?!”

Publicat: 17/12/2019 | 09:25

Anna Lesko este una dintre cele mai controversate artiste din showbiz-ul autohton, pentru felul în care se promovează pe rețelele de socializare. Vedeta pozează provocator, cu zonele intime la vedere și le postează pe Internet, chiar dacă este des criticată pentru aceste imagini.

Recent, s-a fotografiat alături de fiul ei, iar fanii au luat foc când au văzut imaginea. Anna Lesko are un decolteu adânc, iar Adam o ține în brațe, ceea ce a stârnit reacția acidă a celor ce o urmăresc. Mulți dintre prietenii virtuali nu sunt de acord cu felul în care se pozează artista și mai ales că o face și alături de băiețelul ei. Sunt însă și persoane care o susțin și o încurajează, spunând că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului.

Fiecare om este liber sa isi traiasca viata dupa propriile reguli. Cand vedem Ceva la cineva ,inseamna ca exista in noi.Sa-ti fie rusine.Hal de mama/ Corect o adevărată mamă nu poate face așa ceva!!!/ Poza mama fiu???? am rămas fara cuvinte…./ Cum poti sa pozezi mai mult dezbracata langa copil …rusine …mai bine fa-ti o poza cu un vibrator …ca vad ca duci lipsa/ nu vreau sa intru in polemici cu dvs, daca nu intelegeti , nu agreati, atunci nu urmariti, fata asta e prea desteapta pt mentalitatea romanului, si nu, nu pt ca e mai „sexy”, dar asta e alt discurs„, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko are un băiețel din relația de opt ani avută cu fostul partener, Dj Vinnie – Adrian Neniță, pe numele din buletin. Adam s-a născut pe 30 martie 2014. Vă reamintim că artista și-a ascuns sarcina până în luna a șaptea.

“Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte uşoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte”, declara cântăreaţa în momentul în care a făcut public faptul că este însărcinată.