Poza care i-a revoltat pe fani! Carmen Brumă rupe tăcerea: ”Face parte din fișa postului!” Nu e totul…

Publicat: 28/02/2020 | 20:21

Carmen Brumă a fost criticată de unii fani pe Instagram și pe Facebook, acolo unde vedeta a postat câteva fotografii pe care aceștia le-au considerat, să zicem, deocheată sau nepotrivite. Una dintre acestea, Carmen, în costum de baie pe zăpadă.

Carmen Brumă a explicat, pentru Verdict.ro, cum primește criticele și de ce postează foarte mult pe pagina de socializare.

”Am aceleași apariții pe Insta, pe Facebook, nu e schimbat nimic. Ăsta e felul meu în care mă expun. Am lucrat ca fotomodel, iar pozatul în costum de baie, lenjerie intima au făcut parte din job-ul meu, din fișa postului. Nu s-a întâmplat nimic special acum, pozez de acum 20 de ani așa și continui s-o fac.

Creez și vând programe de slăbit și de transformare corporală, pentru că asta mi se pare că este una dintre abordările credibile. Pentru că tu trebuie să-i arăți omului că tu faci ceea ce-l pui pe el să facă.

Eu primesc foarte bine comentariile, pentru că rezistența mea emoțională este una foarte mare și e antrenată mulți ani. Pe mine nu mă deranjează că primesc comentarii negative. Comentariile negative sunt prezente la mine pe pagină, accept această situație, cu bune și cu rele. Este normal ca oamenii să te critice, să te urască fără motiv sau să te cunoască.

Primesc foarte multe comentarii positive, dar îți recunosc faptul că cel mai mult mă mișcă nu cele care se referă la aspectul meu fizic, ci acelea în care oamenii îmi mulțumesc că au făcut parte din procesul lor de transformare corporală, că i-am motivat sau că au găsit în mine un support moral în perioada asta. Mă bucură asta foarte tare și mă și emoționează foarte tare”, a dezvăluit Carmen Brumă.