Povestea tulburătoare de viață a lui Barbu Zaharia, bărbatul care a murit după ce a fost trântit la pământ de polițist

Publicat: 18/04/2021 | 10:57

Povestea de viață a bărbatului care a murit după ce a fost trântit la pământ de un polițist, la ieșirea din autogară, este tulburătoare. El a făcut stop cardiac, iar medicii ajunși la fața locului nu l-au putut salva.

Cei care l-au cunoscut pe Zaharia au dezvăluit, pentru Libertatea, ce fel de om era bărbatul de 63 de ani, dar și ce of purta în suflet. „Mai mult să se uite la oameni şi să mai schimbe o vorbă”, spunea un bărbat care lucrează la ghişeele autogării. „Ieşea din casă rar. El singur avea grijă de soţie, de când era la pat. Probabil ieşise să cumpere medicamente pentru ea. Îl ştiu de mulţi, mulţi ani şi niciodată n-a deranjat pe nimeni cu nimic, în bloc”, a spus unul dintre vecinii care u fost martori la tragedie. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎNTR-O BENZINĂRIE DIN SIBIU! A MURIT DUPĂ CE A OPRIT MAȘINA ÎN FAȚA POMPEI)

Povestea tulburătoare de viață a lui Zaharia, bărbatul care a murit după ce a fost trântit la pământ de polițist

Și polițistul care l-a trântit este cunoscut de oamenii din acea zonă. „E fiu de poliţist. A mai avut probleme din astea. E al dracului, nu discuţi cu el, mai bine te fereşti. Vine mereu în patrulare pe aici”, a povestit un dispecer de la autogara din apropiere.

Barbu Zaharia avea să facă stop cardiac la scurt timp după ce a fost doborât la pământ. Totul a pornit de la o friteuză, care a luat foc, la o terasă. Ospătărița a turnat apă, iar astfel s-a declanșat un scurtcircuit și a sporit flacăra. ”Uleiul s-a scurs şi a început să ardă, una dintre ospătăriţe a turnat apă, iar asta a declanşat un scurtcircuit şi a sporit flacăra. De la uleiul ars, a fost mai mult fum decât foc”, a spus unul dintre cei care au fost de față la tristul eveniment. (NU RATA: A MURIT ANDREW BROOKS, DESCOPERITORUL PRIMULUI TEST RAPID PENTRU COVID-19)

Barbu Zaharia comandase apă şi cafea, dar nu a apucat să pună gura pee le. „Nu băuse alcool, nu era beat, aşa era el, mai vorbăreţ. Vorbea mai ciudat, dar să ştiţi că era blând şi lumea de pe aici îl cunoştea”, a spus un şofer de microbuz.

Sursa foto: Libertatea