Povestea tânărului care a murit înecat în mare, la Olimp! Ilie Gabriel Melniciuc s-a stins din viață la doar 20 de ani

Publicat: 10/08/2020 | 11:55

Ieri, un tânăr de doar 20 de ani a murit înecat în mare, în stațiunea Olimp. Acesta era Ilie Gabriel Melniciuc, un tânăr de doar 20 de ani cu un viitor strălucit. El a fot înghițit de valurile mării, iar eforturile medicilor de a-l salva au fost zadarnice.

Ilie Gabriel Melniciuc era fiul unui preot din Iași și un student model. Acesta studia la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și era implicat și în activități extracurriculare fiind unul dintre liderii organizației studențești AIESEC. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA CONSTANȚA! UN TÂNĂR DE 20 DE ANI S-A ÎNECAT, IAR UN ALTUL A DISPĂRUT)

Deși a vrut doar să se distreze și se relaxeze, Ilie Gabriel Melniciuc și-a găsit sfârșitul în apele mării. Acesta a mers pe litoral cu mai mulți prieteni, iar greșeala pe care a făcut-o a fost de a ignora recomandările salvamarilor. Deși steagul roșu era arborat el s-a aruncat în valurile mării și a fost răpus. Nu a putut să mai iasă la suprafață și a fost nevoie de intervenția salvamarilor.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de al resuscita Ilie Gabriel Melniciuc s-a stins din viață.

Părintele Calistrat, mesaj de condoleanțe

În urma cumplitului incident Părintele Calistrat, unul dintre cei mai renumiți preoți, a transmis un mesaj de condoleanțe pentru părinții îndoliați și pentru toți ce îi erau apropiați tânătului. (VEZI ȘI: CANICULA FACE VICTIME! TREI PERSOANE AU MURIT ÎNECATE, ÎNCERCÂND SĂ SCAPE DE TEMPERATURILE RIDICATE)

„Astăzi 9 August, Iliuță Gabriel Melniciuc, fiu duhovnicesc, student la F.A. în Iași, a zburat la Cer, în urma unui stop cardio- respirator, fiind găsit în apele Mării Negre în stațiunea Olimp. Cu toată străduința medicilor de prim ajutor al serviciului SMURD – salvamar, la vârsta de 20 ani, viața nu s-a mai întors în trup, iar sufletul lui tânăr a zburat la Cer, spre Dumnezeu.

Condolianțe familiei Pr. Melniciuc Ilie și pzvt. Nicoleta, ambii profesori la facultatea de Teologie Ortodoxă Dumitru Stăniloae din Iași. Veșnica lui pomenire! Odihnă veșnică în mila Preasfintei Treimi și a luminii veșnice în Duhului Sfânt. Chipul Slavei Tale sunt, deși port rănile păcatelor, eu sunt oaia cea pierdută, cheamă-mă Mântuitorule și mă mântuiește.(Psalmii). Regrete sincere din partea părinților slujitori, de la mănăstirile Bujoreni și Vlădiceni, care l-au cunoscut pe studentul Iliuță Gabriel Melniciuc”, a scris duhovnicul.

Citește și...