Povestea sfâșietoare a unui bărbat infectat cu virusul COVId-19! Și-a petrecut ultimele 30 de ore din viață cu familia, la telefon

Publicat: 22/04/2020 | 23:13

Virusul COVID-19 a făcut numeroase victime în întreaga lumea. Mii de oameni și-au dat ultima suflare într-un pat de spital departe de cei dragi. Familia unui bărbat din SUA infectat cu noul coronavirus și aflat în stare gravă a găsit o soluție inedită pentru a putea fi alături de el, de la distanță.

Bărbatul și-a petrecut ultimele ore din viață, la telefon cu familia lui. Potrivit CNN, Don a stat la telefon cu familia 30 de ore până când a murit. O asistentă s-a oferit să pună telefonul lângă urechea bătrânului, iar cei patru copii au putut să vorbească cu tatăl lor ore în șir. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURISIRILE UNUI BĂRBAT TRATAT CU PLASMA UNOR PACIENȚI VINDECAȚI DE COVID-19! „AM ACCEPTAT ȘI M-AM TREZIT ALT OM. FEBRA MI-A DISPĂRUT ȘI MI-A FOST UȘOR SĂ RESPIR”)

„A fost o binecuvântare uriașă…Am putut să spun ceea ce trebuia să spun, știind că este sfârșitul și, chiar dacă nu l-am putut vedea și nu am putut să-l țin de mână, având acea conexiune prin telefon a fost incredibil de valoroasă”, a declarat Abby Adair Reinhard, fiica bărbatului. (VEZI ȘI: MARCEL VELA, DECLARAȚII CU PRIVIRE LA INCIDENTELE VIOLENTE PETRECUTE DE PAȘTE: ”ÎN ACEST AN, NOI AM FOST MAI FERMI ȘI AM ACȚIONAT MAI RAPID”)

Toți cei patru frați au fost alături de tatăl lor în ultimele clipe de viață. Au rememorat întâmplări fericite, i-au cântat melodii de suflet, iar într-un final și-au luat adio de la bătrân.

„I-am mulțumit tatălui meu că a fost acolo pentru mine, că m-a iubit…Mi-am cerut scuze pentru ce aveam nevoie să-mi cer scuze, l-am iertat pentru ceea ce aveam nevoie să-l iert și am început să împărtășesc amintiri și cântece”, a mai declarata Abby Adair Reinhard.

30 de ore a durat convorbirea telefonică, după care, din cauza stării grave, bărbatul a murit.