Povestea neștiută a lui Zed, ”Regele roților”. A cumpărat cu 50.000 € jante defecte din China și … ”Incredibil ce a făcut!”

Publicat: 02/06/2020 | 23:41

Celebrul ZED, cunoscut drept ”Regele roților” în lumea mondenă, este un tânăr afacerist de milioane din Piatra Neamț. Nu se dă în lături de la extravaganțe, mașini ”beton”, excursii în stațiuni exotice și, în niciun caz în ultimul rând, frumuseți feminine de top! La ultimul capitol, după ce le-a „triat” pe cele mai cele în decursul a câtorva ani, a devenit statornic. Cum a ajuns, de fapt, Zed, Silviu Zaharia pe numele din buletin, să facă o avere? CANCAN.RO are, în exclusivitate, uluitoarea poveste cu mult iz de noroc.

CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL A PUS MÂNA (ȘI LA PROPRIU, ȘI LA FIGURAT) PE NORA CELEBRULUI COCOȘATU, ”REGELE MICILOR”!

”Ten years ago”. Ca în multe filme de suspans începe și povestea lui ZED, ”Regele roților”. Nu era el, moldoveanul Silviu Zaharia, chiar al nimănui. Are părinți care, după Revoluție, au ales nișa afacerilor, iar banii nu erau o problemă pentru el. Doar că ZED, devenit celebru ulterior prin cartierele de fițe din București, unde ”craii” nu-și dozează ”cașcavalul”, a vrut să facă banii pe spatele lui. A reușit, dar cu un mare noroc. Ei, nu chiar ca la loto, dar…

ZED a dat lovitura în urmă cu zece ani, când s-a băgat în afaceri cu jante

Povestea începe aici. Silviu Zaharia s-a orientat, în urmă cu aproximativ 10 ani, către China. Nu a fost singurul, era o perioadă în care oamenii dornici de un ban bun plecau în țara care avea să ”descopere” coronavirusul, alegeau, plăteau, apoi livrarea ajungea în container, la Constanța. Iar de acolo, drumul era, pentru unii, mai anevoios. Pentru cei care nu-și contactaseră clientela mergea ca uns. ZED a făcut același lucru. A comandat din China. Doar că nu a luat avionul, să umble printre standuri pline, să aleagă… A vrut jante. De 50.000 de euro. Cum s-a lipit de firma care urma să-l lanseze în afaceri e, deocamdată, un secret. Cert este că a trimis banii, marfa i-a venit.

ZED, țeapă cu jante defecte din China

Defectă! În mare proporție. Zed a sunat în China, nemulțumit. A primit și un răspuns care avea să-l minuneze. ”Ne cerem scuze, rezolvăm!” Iar rezolvarea a sunat așa: lui ZED i-au fost returnați banii, 50.00 de euro, mai mult, ca o scuză pentru gafa făcută, firma i-a transmis că poate să păstreze marfa. Ce lovitură! Iar nemțeanul, băiat deștept, a făcut alegerea vieții: s-a apucat de reparat.

(NU RATA: REGELE ROȚILOR ȘI-A FĂCUT PACHET ”OZN”-URILE DE 450.000 € ȘI…)

De 50.000 de euro a vândut apoi marfa din China, nu a avut nicio reclamație. A înmulțit banii. ”Incredibil ce a făcut”, avea să exclame o persoană din anturajul lui, care a povestit, pentru CANCAN.RO, traseul celui care avea să se lipească de lista oamenilor care au reușit în afaceri. A continuat afacerea cu China. Cu aceeași firmă, pe același profil. A comandat jante, de data asta i-au venit ca la carte. Le-a vândut, a dublat comenzile. Și-a ridicat, în scurt timp, un imperiu. Imperiul ZED.

Ea e superba iubită a lui ZED

ZED și-a ales iubita: o blondă sexy

ZED are acum în conturi milioane de euro,  în garaj, bolizi cu mulți cai-putere sub capotă. A fost supranumit “Regele roților” după ce a reușit să ridice un imperiu impresionant din vânzarea jantelor auto. În plus, extravagantul afacerist este obișnuit cu lumina reflectoarelor! Și asta pentru că, în trecut, el s-a iubit cu câteva dintre vedetele de la noi… Printre ele se numără: Denisa Nechifor, Roxana Bărău, dar și Larisa Tănăsoiu, fostă asistentă TV la Antena 1. În prezent, bogătașul are o relație cu o focoasă blondă. Chiar e stabilă.

Noemi Demeter este tânăra răsfățată de ZED cu buchete impresionante de flori și cadouri scumpe. Și se pare că înspre altar ar duce relația!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)