Povestea lui Theodor Marcu, puștiul-geniu de la Românii au talent. L-a impresionat pe Andi Moisescu și a primit golden buzz!

Publicat: 17/02/2020 | 09:26

Ediția de vineri a concursului Românii au talent a fost una plină cu de toate. Cântăreți, dansatori profesioniști și actori de stand up, dar și oameni de rând, cu tot felul de talente, au încercat să impresioneze juriul. Printre concurenți s-a numărat și Theodor Marcu, un puști-minune care la numai 6 ani face calcule matematice extrem de complicate, în timp ce recită versuri. 

Micuțul Theodor Marcu a reușit să impresioneze jurații de la Românii au talent! La numai 6 anișori, puștiul este un adevărat geniu, care face lucruri la care alți copii nici măcar nu se gândesc.

În timp ce prietenii lui se joacă, Theodor Marcu învață tot felul de lucruri interesante și nu este de mirare că este atât de inteligent. La un an și jumătate, Theodor Marcu știa întreg alfabetul, iar la 6 ani, face calcule matematice. Dar asta nu este tot, căci reușește să facă acest lucru în timp ce recită versuri! Și, cum se spune mereu că cei din urmă contează cel mai mult, Theodor Marcu a reprezentat ultimul număr de vineri, de la Românii au talent.

Micuțul a reușit să-l impresioneze pe deplin pe Andi Moisescu, iar juratul i-a acordat golden buzz și l-a trimis direct în semifinală! ”E de pe altă planetă. E ceva ce doar el înțelege”, a spus Andi Moisescu, despre puștiul-geniu.