Povestea impresionantă a lui Augustin, copilul orfan de la Românii au talent. Mama l-a părăsit și a fost crescut de călugărițe

Publicat: 29/02/2020 | 17:59

Seara trecută, la Românii au talent au existat numeroase momente care le-au tăiat răsuflarea juraților. Unul dintre cele mai impresionante dintre acestea a fost cel în care Augustin Vitan a ajuns pe scenă și a interpretat o melodie extrem de sensibilă. 

Acesta nu a fost singurul lucru care i-a făcut pe jurați să lăcrimeze, căci povestea de viață a adolescentului de 16 ani este una cum numai în filme îți este dat să vezi. Augustin a fost născut prematur, la numai 6 luni și mai apoi abandonat de mama lui în spital. Un preot l-a luat sub aripa sa, iar mai târziu, Augustin a ajuns să fie crescut de măicuțe.

La vârsta de 4 ani, copilul a fost adoptat, dar familia care l-a luat l-a și adus înapoi la mănăstire, din cauza faptului că își dorea un copil mai mic. Timpul a trecut, iar Augustin a demonstrat tuturor că există lucruri care te întăresc în viață și îți dau putere să mergi mai departe. Nu este supărat pe mama lui și nici pe soarta crudă pe care a avut-o, iubește muzica și datorită acestui lucru a reușit să impresioneze juriul cu o interpretare ca la carte.

„M-am născut la 6 luni, mama m-a lăsat la spital, de acolo m-a luat un preot și m-a dat surorilor de la mănăstire. Mama mea biologică a negat că sunt fiul ei, m-a durut, dar am înțeles că trebuie să merg înainte, am înțeles că mama nu e cea care te face, ci cea care te crește. Sunt foarte norocos că a avut cine să mă crească și să mă iubească. Când sunt pe scenă și când sunt mândru pentru că le mulțumesc surorilor pentru asta” a spus Augustin Vitan, la Românii au talent.