Povestea emoționantă a unui bărbat care și-a cerut soția în căsătorie pentru a doua oară, deoarece suferă de Alzheimer

Publicat: 21/06/2021 | 22:42

Peter Marshall este căsătorit cu soția sa, Lisa. Din cauză că suferă de Alzeihmer, acesta uită în mod regulat că este însurat și și-a cerut din nou soția în căsătorie.

Peter Mashall, în vârstă de 56 de ani, a început să sufere de Alzheimer destul de devreme și și-a pierdut majoritatea amintirilor, dar, în ciuda stării sale agravante de sănătate, soția sa, Lisa, nu l-a părăsit și i-a fost alături necondiționat.

Lisa a spus că Peter uită în mod regulat că este soția lui, dar el își amintește întotdeauna că ea este „persoana lui preferată”, adăugând că acest lucru se datorează faptului că cei doi sunt suflete-pereche. Recent, acesta s-a pus din nou în genunchi și a cerut-o pe Lisa în căsătorie. Bineînțeles, răspunsul a fost ”Da!”.

Nunta a fost organizată de fiica celor doi, care este wedding planner. La eveniment au participat familia și prietenii apropiați ai lui Peter și Lisei.

”Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Trebuie să mă căsătoresc de două ori. A fost atât de perfect. Nu aș fi putut visa la o zi mai frumoasă. A fost magic. Peter a fost atât de fericit”, a spus Lisa.