Povestea elevului cu voce de aur

Publicat: 06/01/2020 | 23:01

Camil Atanase este copilul cu voce de aur din Craiova. Atunci când avea doar doi ani, îl imita pe Ion Dolănescu. Idolul său este, în schimb, artistul Tudor Gheorghe. Nu a ratat niciun spectacol al maestrului craiovean, iar în casă îl asculta ore în şir. De la 10 ani, Camil a început să urce pe marile scene şi a fost susţinut de marii rapsozi, alături de care a interpretat cele mai cunoscute melodii de muzică populară. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă spune povestea lui emoționantă. (VEZI ȘI: EL ESTE ”MICUȚUL CLAYDERMAN” AL ROMÂNIEI)

Camil Atanase este elev al Liceului „Matei Basarab” din Craiova și își dorește să calce pe urmele marilor artiști precum Liviu Vasilică, Tudor Gheorghe, Ion Dolănescu. Premiat la numeroase festivaluri-concurs, acum, Camil a adăugat la palmaresul său, în 2019, și participarea la show-ul “Românii au talent“.

Artist, profesor sau ofițer…

Camil este și un elev de nota 10

Ambițios, Camil învață foarte bine și are cele mai mari medii la școală.

„Eu vreau să devin un mare artist, dar şi profesor sau ofițer, care mi s-ar potrivi de minune. Camil semnifică ocrotitorul victimelor, iar eu, cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar cred!”, a declarat Camil Atanase.

La numai două luni de la înscrierea la Palatul Copiilor, în februarie 2017, Camil Atanase a început să participe la festivaluri naționale, obținând trofee şi premii importante. (NU RATA: POVESTEA RĂVĂȘITOARE A SINGUREI TRUPE DE DANSATORI CU SINDROM DOWN DIN ROMÂNIA)

A câștigat premii la toate festivalurile

Camil a uimit pe toată lumea cu talentul său muzical

L-au apreciat nume importante din folclor: Aurel Ion Blondea, Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican, Claudia Torop, Marius Măgureanu, Codruța Ivona Florescu de la Palatul Copiilor Târgu Jiu. Camil a câștigat toate festivalurile naționale la care a participat, obținând nenumărate trofee ale muzicii populare.

Una dintre cele mai importante apariții televizate pentru Camil Atanase a fost cea din Festivalul Vedeta-Vocea Populară organizat de către TVR, în luna mai a anului trecut. Acolo, Camil Atanase a reprezentat ste Ansamblul Maria Tănase din Craiova și a interpretat piese autentice specifice zonei Teleorman.

O interpretare cu totul specială

Camil a ridicat sala în picioare la „Românii au talent”

Ambițios, Camil învață foarte bine și are cele mai mari medii. Spune că își dorește să fie în continuare cel mai bun elev. De aceea, a și participat la olimpiade, unde a obținut rezultate foarte bune.

Cât despre participarea la Românii au talent, la doar 12 ani, Camil a ridicat publicul în picioare, în februarie 2019, cu interpretarea lui cu totul specială. (CITEȘTE AICI: OLIMPICA LA ENGLEZĂ FACE VOLUNTARIAT. E PROFESOARĂ LA 16 ANI PENTRU COPIII DINTR-UN SAT DIN TELEORMAN)

“M-ai făcut să mă ridic eu, care n-am nicio treabă cu muzica populară. Acesta e drumul tău. Nu mă gândesc la Liviu Vasilică. La tine. Ești tu pe drumul tău. Bravo!”, i-a spus atunci Andi Moisescu.