Povestea din spatele acestei fotografii din București. Ce făcea această femeie în spatele tramvaiului

Publicat: 21/12/2019 | 11:32

O fotografie postată în mediul online a devenit virală, cu atât mai mult cu cât o astfel de imagine nu a mai fost văzută, în București, din vremurile anilor `90. Cel care a realizat respectiva fotografie a fost surprins văzând o femeie care circula cu tramvaiul… într-un mod atipic.

Femeia stătea, pur și simplu, pe tamponul din spate al tramvaiului, fără să fie stresată la gândul că s-ar putea accidenta în astfel de condiții. Internauții au reacționat ”la moment”, iar unul dintre ei și-a amintit că, în alte vremuri, obișnuia să ”călătorească” în acest fel cu tramvaiul.

”Când nu mai ai loc in tramvai și vrei sa ajungi cu orice preț acasă!”, a fost mesajul postat de internaut în dreptul fotografiei.

”Asta făceam noi prin anii 92, atunci chiar nu aveai loc, din cate vad in poza tramvaiul e cam gol”, ”Ce mai mergeam si eu pe tampon de la piața Rahova pînă la cinema Modern (fostul bingo pentru cei mai tineri)”, ”Prin 95… Rupeam tramvaiul 8 pe chestia aia în spate și nu muream. Oho ce vremuri au fost cand ma plimbam si eu asa”, au fostcâteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiei postate pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Rahova dacă…”