Povestea de viață a unei femei, mamă a 17 copii, care a absolvit liceul la vârsta de 92 de ani

Publicat: 20/06/2021 | 17:53

O femeie din Utah, mamă a 17 copii, a absolvit liceul la vârsta de 92 de ani. Povestea ei emoționantă de viață a devenit virală.

Barbara Stanley, o femeie din Utah, mamă a 17 copii, visa să devină profesoară de educație fizică. Doar că destinul i-a fost altul. La începutul anilor ’20, femeia s-a căsătorit și în decursul anilor a devenit mamă a 17 copii: opt băieți și nouă fete. S-a dedicat în totalitate creșterii și educării copiilor ei și a fost nevoită să renunțe la visul său de a preda în școală.

Barbara nu a reușit să obțină la timp diploma de liceu, mai ales că trăia și în perioada războaielor mondiale. Una dintre nepoatele ei însă, Sheri McFarland, a făcut tot posibilul să-și ajute bunica. A contactat conducerea liceului la care Barbara Stanley a învățat și s-a interesat dacă se poate face cumva ca ea să-și obțină acum diploma mult visată.

Directorul liceului, Jared Wright, a fost impresionat de povestea femeii și a făcut toate demersurile necesare. Astfel, la vârsta de 92 de ani, Barbara a absolvit liceul!

”Circumstanțele în care se afla și motivul pentru care a trebuit să părăsească școala au fost extraordinare. Mulți studenți au renunțat la studii, pe perioada războaielor mondiale”,  mărturisit directorul liceului pentru Fox 13 Now.

Barbara a primit diploma mult visată, alături de tocă și robă. Entuziasmată, ea a ami avut o dorință: ”Doamne, Dumnezeule! Este minunat! Acum mă puteți duce și la bal? Pentru că n-am fost niciodată la unul”, a spus femeia în vârstă de 92 de ani.